• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

28.02.2020

17:48

VULIN: Softić bolje da odgovori ko je pokušao da ubije Vučića!

Politika

VULIN: Softić bolje da odgovori ko je pokušao da ubije Vučića!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da potpredsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Safet Softić svakom svojom izjavom potvrđuje da SDA nije odmakao od Islamske deklaracije i nije naučio da je Republika Srpska dejtonska kategorija, a Srbija čuvar Dejtona

Vulin je reagujući na izjavu Softića u kojoj kaće da Vučić svakom svojom izjavom daje razloga za nove kritike, kazao da Vučić "jeste osetljiv na sve što ugrožava Dejton i mir.

Konstatuje da je Vučić osetljivi na stalne pokušaje da se Republika Srpska ruši i umanjuje, a to su, dodaje, najveće pretnje miru i stabilnosti u čitavom regionu.

- Umesto što se trudi da pokvari odnose sa Srbijom Softić bi mogao da odgovori ko je naručio i ko je sproveo pokušaj ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici. Dok to ne odgovori bolje da ćuti - zaključio je ministar Vulin.

ONO ŠTO JE DRŽAVA SRBIJA ULOŽILA U VAS MOŽETE JOJ VRATITI SAMO SVOJIM ŽIVOTOM! Ministar Vulin na promociji rezervnih oficira generacije "Septembar 2019" (FOTO)


Potpredsednik SDA Safet Softic izjavio je danas kako predsednik Srbije Aleksandar Vucic očigledno teško podnosi kritike na svoj račun "zbog koketiranja sa destruktivnim politickim snagama, koje destabiliziraju odnose u Bosni i Hercegovini".

- Premda burno i uz puno samosažaljenja reaguje na svaku opasku iz Bosne i Hercegovine, Vučić svakom svojom izjavom daje razloga za nove kritike - kaže Softić u saopštenju SDA, posebno navodeći prećutno odobravanje pretnji Dodika otcepljenjem i konfliktima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija