• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.03.2020

14:52

(FOTO) GRENEL RASTURIO BRITANSKOG NOVINARA ZBOG LAŽI O SRBIJI! Ne znate o čemu govorite, niko ne pokušava da ubrza stvari - IZMIŠLJATE!

Politika

(FOTO) GRENEL RASTURIO BRITANSKOG NOVINARA ZBOG LAŽI O SRBIJI! Ne znate o čemu govorite, niko ne pokušava da ubrza stvari - IZMIŠLJATE!

Podeli vest

Na objavu britanskog novinara Tima Džude na Tviteru da specijalni izaslanik Donalda Trampa želi brzo rešavanje pitanja Kosova, reagovao je Ričard Grenel

Naime, specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog je na tvrdnju britanskog novinara da želi brzo rešenje kosovskog pitanja, ali je problem što, kako kaže, Hašimu Tačiju ističe mandat, poručio Timu Džudi da „ne zna o čemu govori".

Džuda je na svom nalogu na Tviteru napisao da se Beograd i Priština približavaju „kritičnoj tački dijaloga" nakon jučerašnjeg sastanka u Vašingtonu Predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Hašimom Tačijem.

NA PRIMERU CRNE GORE SE TEK VIDI KOLIKA JE POBEDA REPUBLIKA SRPSKA! S. Antonić: Proces emancipacije CG od Mila Đukanovića je nepovratan!

Britanski novinar kaže da Grenel želi "brzo veliki dogovor", ali problem je, prema njegovim rečima, u tome što je Tači na kraju svog mandata.

(VIDEO) SRBIJA OD IZRAELA NABAVLJA "GVOZDENU KUPOLU"!? Kad ovaj sistem uparimo sa Pancirom NAŠA VOJSKA BIĆE PREBRUTALNA!

Usledila je reakcija Grenela, koji je na svom nalogu na Tviteru Džudi poručio: "Pogrešno. Ne znate o čemu govorite. Niko ne pokušava da ubrza stvari i nema velikog dogovora. Izmišljate".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 4 godine

Neko sigurno izmislja,a tom nekom se zaista mnogo zuri. Zbog te zurbe, plasim se da Srbiju ne dovede u nekakav cor-sokak.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija