• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS/Informer.rs

03.03.2020

19:43

TAČIJEVA LJUBIMICA PUKLA KAO ZVEČKA! Vljora Čitaku nije više ambasadorka lažne države! KAŽNJENA ZA BRUKU SA JAMAJKOM?!

Politika

TAČIJEVA LJUBIMICA PUKLA KAO ZVEČKA! Vljora Čitaku nije više ambasadorka lažne države! KAŽNJENA ZA BRUKU SA JAMAJKOM?!

Podeli vest

Ambasadorka lažne države Kosovo u SAD, Vljora Čitaku najavila je da će napustiti taj položaj, posle odluke ministra spoljnih poslova Glauka Konjufce da smeni sedam ambasadora kojima je istekao mandat

Vljora Čitaku, koja je 2014. godine postavljena prvo za konzula u Njujorku, a zatim za ambasadora u Vašingtonu, najavila je povlačenje sa tog mesta, iako "samo kosovski predsednik ima pravo da postavlja i smenjuje ambasadore".

Ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Glauk Konjufca odlučio je ranije u utorak da povuče grupu ambasadora, postavljenih uglavnom po političkoj liniji, a među kojima je i Vljora Čitaku, ambasadorka u Vašingtonu. 

ZAŠTO SE HAŠIMOVA LJUBIMICA VLJORA SPOTAKLA O JAMAJKU? Srbomrziteljka Čitaku zabola Tačiju nož u leđa, KORIST OD SKANDALA IMA SAMO JEDAN ČOVEK!

 

 

Čitaku je na Fejsbuku navela da joj je jasno da je "ne želi" nova vlada, na čijem se čelu nalazi Aljbin Kurti, ali i da smatra da je "zaslužila konsultacije o ovom pitanju".

- Neću dozvoliti da se nađem u poziciji da budem municija u sukobu vlade i predsedništva - navela je Čitaku.

Vljora Čitaku je karijeru počela kao novinar i službenik Verifikacione misije OEBS-a. Posle rata, bila je portparol Demokratske partije Kosova vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova.

Jamajka ju je skupo koštala

Podsećamo, nedavno je predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači objavio da je Jamajka priznala Kosovo kao nezavisnu državu, kao i da ga je o tome informisala upravo Vljora Čitaku. Nakon toga, ova vest se ispostavila kao lažna, a sama Čitaku se nije oglašavala po tom pitanju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bungi

pre 4 godine

Bilo je i krajnje vrijeme.Vljori više priliči rad u bordelu nego u nekoj fiktivnoj ambasadi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija