• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2020

10:46

POPOVIĆ: Srpska narodna partija i Srpska napredna stranka POTPISALE SPORAZUM O ZAJEDNIČKOM UČEŠĆU NA PREDSTOJEĆIM PARLAMENTARNIM IZBORIMA

Politika

POPOVIĆ: Srpska narodna partija i Srpska napredna stranka POTPISALE SPORAZUM O ZAJEDNIČKOM UČEŠĆU NA PREDSTOJEĆIM PARLAMENTARNIM IZBORIMA

Podeli vest

Srpska narodna partija potpisala je koalicioni sporazum sa Srpskom naprednom strankom o zajedničkom učešću na predstojećim parlamentarnim izborima

Uvereni smo da će naša zajednička izborna lista “Aleksandar Vučić-za našu decu “ ostvariti ubedljivu pobedu kako bi se očuvao teritorijalni integritet Srbije i naše Kosovo, nezavisna državna politika i samostalnost Srbije, kako bi se zaštitio srpski narod u regionu i njegove svetinje, a kroz kulturu sećanja obeležavali dani naših pobeda i stradanja, kako nikada ne bismo zaboravili ko smo bili i kakvi moramo uvek biti - rekao je predsednik SNP Nenad Popović 

Izborni uspeh naše liste jedini je garant očuvanja istinski prijateljskih i savezničkih odnosa sa Rusijom i njenim predsednikom Vladimirom Putinom.

- Pobeda naše izborne  liste omogućiće nastavak ekonomskog razvoja i jačanje Srbije, modernizaciju i povezivanje sa razvijenim svetom kroz dalji razvoj IT sektora, digitalizaciju i nove tehnologije, otvaranje novih startap centara i tehnoloških parkova, što će zadržati mlade stručnjake u Srbiji i povećati naš izvoz, ali i privući nove investicije i otvoriti nova radna mesta - rekao je Popović i dodao:

- Pozivam sve građane da u velikom broju izađu na predstojeće izbore i na taj praznik demokratije svojim glasanjem potvrde da je Srbija stara, ozbiljna država, sa demokratskim tradicijama, a Srbi državotvoran narod koji čuva svoja sećanja na prošlost i čuva svoj identitet, ali i gleda u budućnost, gradeći jaku, demokratsku i stabilnu Srbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 4 godine

Popovicu, mesetaru i trgovcu, nista nisi uradio za Srbiju u predhodnom "ministrovanju" !!! Cuvas fotelju , da i dalje imas svoju licnu korist !!! Sramno i bezobrazno , pusti mladje ...a ne da guras svoju celavu glavu !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija