• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2020

13:13

BOLESNO! Đilasov akademik Dušan Teodorović građane koji su podržali listu SNS uporedio sa Hitlerovim nacistima!

Politika

BOLESNO! Đilasov akademik Dušan Teodorović građane koji su podržali listu SNS uporedio sa Hitlerovim nacistima!

Podeli vest

Đilasov Akademik Dušan Teodorović u čija najveća naučna dostignuća spadaju Tviter poruke pune bolesne mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i aktuelnoj vlasti, juče je nadmašio samog sebe


Teodorović je na Tviteru građane koji su juče u velikom broju pružile podršku izbornoj listi Aleksandar Vučić - Za našu decu uporedio sa Hitlerovim nacistima.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pantelija

pre 4 godine

Ukoliko dotični smatra da smo mi koji želimo da se u Srbiji živi bolje, bez lopovluka koji su demonstrirali upravo saradnici dotičnog, dok su vladali, onda neka sam i nacista i sendvičar i bot, ali moju podršku će imati SNS, kao što je i ima još od 2008. godine. Moje mišljenje je da dotični i njegovi saradnici, treba da odu na preventivni pregled kod psihologa, psihijatra ili kako god., a uz sve to i da se malo obrazuju i informišu o tome ko su zapravo bili nacisti...

ponosanS

pre 4 godine

Sto bi slovenci rekli; ,,Svinja razmislja svinjski, covek ljudski!,, Ovakvima je izgleda Bog dao puno, ali im uskratio kod pameti i ljubavi.

Mire

pre 4 godine

Sikter bagro bahata i lopovska!!! Akademik??? Fujjj!!!

dragan Dubonjac

pre 4 godine

i sada taj Akademik smatra da ta " Rulja " treba da glasa za njegove ljubimce koji su ojadili Državu od 2000 do 2012 i oterali je na ivicu bankrota , samo da bi dokazali da nisu " nacisti " , izvin'te gdine " Akademiku " ali oni koji misle svojom glavom neće glasati takve poput vas jer ste vi to protiv čega se , kao fol , borite ! Okrenite se oko sebe , za vreme vlasti vaših pulena zemlja je propadala ništa se nije gradilo bez mita fabrike ste zatvarali sve koje ste stigli sem onih koje su vama bile na oku. Vojsku ste razorili ! A danas ?? Sve i svugde se gradi plate su sve veće penzije redovne postoji nešto što se naziva " socijalna davanja " , isplaćuje se Dečiji dohodak , svugde po Srbiji ne samo u krugu dvojke , Vojska Srbije je respektabilna sila na Balkanu i dalje se ulaže u nju ! Ako ću birati onda one koji unapređuju Državu a ne one koji su je uništavali Ćao Doco idi na smetlište istorije i najedi se svoje mržnje !

Dragan

pre 4 godine

Oteto - prokleto. Ko sa đavolom tikve sadi o najmoilije mu se tuku. Đavolu su dušu prodali, doći će on po svoje. Onda će biti kasno za kajanje.

Fikus

pre 4 godine

Ne razumem što se bilo ko čudi ispadima tog kvazi akademika sa kupljenom diplomom i titulom. Njegovo ponašanje, baš kao i 75% tih "nezadovoljnih" ovom vlašću, pati za dobrim danima (za žutu elitu) kad su mogli da drpaju gde stignu i da bez rada žive kao grofovi. SNS je zavrnuo slavine za ispumpavanje para u sopstvene džepove i po njihovim rekacijama se lako može zaključiti ko među njima je malo pogođen a ko baš mnogo pati jer je ostao bez ogromnih para. Na njihovu nesreću za njih dolaze samo još teži i još gori dani.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija