• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

06.03.2020

18:39

ALJBINOV ŠAMAR AMERICI! Uprkos Grenelovom upozorenju, Kurti ne ukida takse?! PODRŠKU DOBIJA OD DVE MOĆNE EVROPSKE ZEMLJE!

Politika

ALJBINOV ŠAMAR AMERICI! Uprkos Grenelovom upozorenju, Kurti ne ukida takse?! PODRŠKU DOBIJA OD DVE MOĆNE EVROPSKE ZEMLJE!

Podeli vest

Na današnjoj sednici Vlade tzv. Kosova premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti nije usvojio plan o ukidanju, a čak ni o delimičnoj suspenziji taksi na robu iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine, što je od njega ultimativno zahtevala administracija predsednika SAD Donalda Trampa. Kako saznaje Kosovo Onlajn, za takav stav Kurti ima snažnu podršku diplomatskih krugova Nemačke i delimično Velike Britanije

Izvori napominju da premijer lažne države Kosovo u koordiinaciji sa Nemačkom i Velikom Britanijom razmatra mogućnost da odbije čak i delimičnu suspenziju taksi najavljenu za 15. mart pod izgovorom "destruktivne srpske kampanje". 

 

ŠIPTARSKA PARANOJA - ŠTA JE TRAMP OBEĆAO SRBIJI! Priština strahuje od "talibanskog" sporazuma Beograda i Vašingtona - ZA NJIH TO ZNAČI KRAJ LAŽNE DRŽAVE!

 

 

Isti izvori konstatuju da bi Aljbin Kurti podstaknut od Nemačke i Velike Britanije ušao u direktan i otvoren sukob i obračun sa SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srba

pre 4 godine

A sta su drugo Amerikanci ocekivali. Uvek su se stavljali na stranu terorista i uvek su na kraju doziveli da se ti isti teroristi okrenu protiv njih, Nikako da nauce da im je bolje da budu uz stvarne prijatelje. Ovo je PONIZAVANJE AMERIKE kako su i zasluzili

Marcco

pre 4 godine

Ovo me podseča na "seks" tokom rata u Bosni... prvo su SAD i UK za nešto a Francuska blokira... onda je Francuska za tu istu stvar a Engleska blokira, na kraju je EU jedinstven ali Amerika uleti sa blokadom... pa onda u krug... a da se obrne krug, 50 000 mrtvih.

Sumadinac

pre 4 godine

Da ipak nazalost to je istina Nemacka i Britanija stvarno ga podrzavaju. Da to su Vucicrvi prijatelji a grund je i Vucic sam zna jel samo sa tim pritiskom moze da se napravi negativnu atmosveru izmecu Srba i Albanaca i da ubedi Srbe da mora da prizna Kosovo.

Rajko

pre 4 godine

Volim te Nemce i Engleze što ih uvaljuju u nevolju.

Dragan

pre 4 godine

Nas racuna u tailbane siptar je pobrkao loncice nezna vise sta prica a Merkelova se za sad trese kao Hitleru sto se tresla ruka ali stici ce je BOZJA PRAVDA

Saradžogla

pre 4 godine

Ако и крене роба из Србије албанци је неће куповати а шиптари неће смети!Шиптари су рода српског чији преци су под морањем или из користи променили веру.Тачи је србин из фамилије Даниловић а данас постоје они који нису постали ,,шиптари''.Курти је из српске фамилије Куртовић а у Црној Гори. Вероватно ће се смиловати албанске окупационе снаге када им Вучић сагради аутопут?Он каже ДА ПАРЕ НИСУ ПРОБЛЕМ!Само позове ММФ и ете стижу долари!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija