• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2020

13:22

VUČIĆ O FILMU "VLADALAC": Drago mi je što je Lekić dobio pare od Evropske unije, to je dobro za naš budžet! NEKA GA EMITUJU ŠTO ČEŠĆE, TO MI JE NAJBOLJA REKLAMA!

Politika

VUČIĆ O FILMU "VLADALAC": Drago mi je što je Lekić dobio pare od Evropske unije, to je dobro za naš budžet! NEKA GA EMITUJU ŠTO ČEŠĆE, TO MI JE NAJBOLJA REKLAMA!

Podeli vest

Posle razgovora sa polaznicama Akademije SNS danas u Maloj Remeti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas danas da bi voleo da N1 još nekoliko puta emituje film Vladalac tokom predizborne kampanje, pošto taj film iz dva dela vidi, kako ističe, kao besplatnu reklamu.

- Ako mogu da ne platim da mi ponovnim emitovanjem tokom kampanje naprave besplatnu reklamu i da ljudi vide kako izgleda kada vas nekoli toliko mrzi, a da ne ume ništa da argumentuje bilo čime, već je ključni argument da sam negativno rođen, bolestan, zao i lud... - rekao je Vučić.

Na pitanje novinara kako komentariše to što je EU uplatila nesto manje od 94. 000 evra na račun firme za potrebe produkcije filma Vladalac, rekao je još da je svaki devizni priliv dobar za Srbiju i zamolio EU da još takvog novca uplaćuju Srbiji.

- Svaki novac koji oni uplate bilo kome u našoj zemlji je dobar, jer je to devizni priliv i radujem se što su Lekić i svi drugi dobili taj novac od EU. To je za mene pozitivna vest. Čestitam ljudima iz EU i molim ih da EU više takvog novca uplaćuje, ne pitam za koje potrebe, niti me to interesuje - rekao je Vučić.

ŠOK OTKRIĆE INFORMERA! Evropska unija plaća UDAR NA VUČIĆA, za film "Vladalac" pare dao i Šolak!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
korisnicko ime

pre 4 godine

Gluplji film nisu mogli da naprave. Gomila lazi

Saradžogla

pre 4 godine

Приказивани су снимци о Вучићу.Довољно је на интернету погледати ,,Десет Вучићевих лажи'' и згрозити се а он ни трунке гриже савести нема.Све обећано је слагао!Агитовао сам за њега а када је НЕПОТРЕБНО СЕЛЕКТИВНО и незаконито смањио примања од срамоте на улицу нисам излазио.До данас су ми као члану СНС леђа окренула породица,комшије и фамилија.ПС.Одем на славу и од тридесетак гостију само сам ја члан СНС!Све примедбе које ми добацују су истините.Нарочито их иритира што Вучић својима у Босну поклања бројне десетине милиона наших евра док Србија грца у беди!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija