• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Tanjug

07.03.2020

16:42

ŽIVKOVIĆ ODLUČIO! Nova stranka izlazi na izbore

Politika

ŽIVKOVIĆ ODLUČIO! Nova stranka izlazi na izbore

Podeli vest

Nova stranka (NS) će učestvovati na predstojećim izborima zakazanim za 26. april pod sloganom "Borba za Srbiju - Nova stranka"

To je danas novinarima rekao predsednik stranke Zoran Živković nakon vanredne stranačke konferencije na kojoj je doneta ta odluka.

Kako je dodao, u narednim danima NS će odlučiti da li će izaći samostalno, ali za sada ne preopoznaje nekog ko bi pored nje mogao da se predstavi kao prava opozicija sadašnjoj vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

E,Zoki,Zoki... Kako ćeš prikupiti 10 000 potpisa?Pa,za tebe ni familija ne glasa.

Žigolo

pre 4 godine

Da li je neko uopšte sumnjao da će Živković izaći na izbore? Ima još vremena, za par dana će nam saopštiti i sa kim će u koaliciju (dok proceni ko bi mogao da pređe cenzus) jer on sam nema šanse da pređe ni 1%

marko

pre 4 godine

he he eh cuj ovaj bivsi na silu premijer Poljoprivrednik vinogradas sa subvencijama od 500 miliona eura i vinogradom koji nikad nije podigao kaze izlazi na izbore ...he eh pa naravno da hoce ali gleda gde da se prislepa kao prisupak gde bi nakupio3% posto on ni u ludilu nema to on ima pristalica za jednu djacku ucionicu pa 1000 eura malo li je mesecno da dolazi ili ne dolazi u skupstinu stolica je vazna neka ide sa cedom Zvoncetom i Milosem Metlom ha ha ha i Cmarkom dr nenadom i opet nece nakupiti 3%

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija