• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2020

18:20

(VIDEO) STREPTOMICIN ZA N1! Vučić novinarima Šolakove i Đilasove televizije opet morao da predaje lekciju iz lepog ponašanja!

Politika

(VIDEO) STREPTOMICIN ZA N1! Vučić novinarima Šolakove i Đilasove televizije opet morao da predaje lekciju iz lepog ponašanja!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je odgovarajući na pitanja predstavnika medija nakon obilaska vinarije Deurić opet morao da predaje lekciju iz lepog ponašanja novinarima televizije N1...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da N1 još nekoliko puta emituje film Vladalac tokom predizborne kampanje, pošto taj film iz dva dela vidi, kako ističe, kao besplatnu reklamu.

- Ako mogu da ne platim da mi ponovnim emitovanjem tokom kampanje naprave besplatnu reklamu i da ljudi vide kako izgleda kada vas nekoli toliko mrzi, a da ne ume ništa da argumentuje bilo čime, već je ključni argument da sam negativno rođen, bolestan, zao i lud. . .  - rekao je Vučić.

Tokom Vučićevog odgovaranja, novinar N1 je u više navrata pokušao da ga prekine na šta je predsednik Srbije morao da reaguje.

- Vi na kojoj god televiziji da ste radili bili ste pristojni, ali otkako ste prešli na N1 se sve promenilo - rekao je predsednik Vučić.

(VIDEO) VUČIĆ OPET "RASTURIO" TV N1: Vi biste NACIONALNU FREKVENCIJU PREKO VEZE kao u vreme Šolaka i Đilasa - NEMA NIŠTA OD TOGA! Nećete rušiti pravni poredak Srbije!

Podsetimo, Vučić je i pre dva dana nakon postavljanja kamena temeljca za fabriku čokolade Bari Kalebo, na sličan način edukovao novinare N1.

- Govorite o urušavanju institucija, a onda mene, umesto nadležne institucije, pitate za dobijanje nacionalne frekvencije - odgovorio je predsednik Aleksandar Vučić na pitanje novinara N1 da prokomentariše saopštenje uprave te televizije da bi rešenje moglo da bude da ta televizija dobije nacionalnu frekvenciju.

- Nisam ja zadužen za nacionalne frekvencije. Ponovo rušite pravni poredak Srbije, to nisam očekivao od N1 televizije. Uvek kažete da institucije treba da rade svoj posao, a onda mene pitate za nacionalnu frekvenciju za svoju televiziju - primetio je Vučić.

To je u nadležnosti REM-a i drugih, dodao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da izgleda da N1 želi preko veze da dobije nacionalnu frekvencu, kao što se to radilo u vreme Dragana Ðilasa i Dragana Šolaka, i poručio da nema ništa od toga, kao i da N1 može da se prijavi na konkursu za dobijanje nacionalne frekvence kada nadležne institucije za to raspišu konkurs.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Vučić je car! Ali, kada će i da li će to da shvate i svi oni koji su opozicija i rade za opoziciju?

MilosObilic1389

pre 4 godine

Не нападајте личност... - рушите систем...!! Мени је свеједно да ли је на челу државе Курта или Мурта...?! Ако систем остаје и даље исти... Зашто би рушио "Републиканце" да би* довео " Демократе" ?! Мени ништа не значи "фризура" ако Вам је "глава" ... - "ћелава"....

usaf

pre 4 godine

Vucic i lepo ponasanje?Majko moja!Neka prvo demantira sto nije tacno u dokumentarcu-ako moze?

zoran

pre 4 godine

Ne serite..niko nije mutav..Vucic je bio neverovatno neprijatan i bezobrazan prema ovom tipu iz N1 i prvi je poceo sa ocenama i procenama ko je u ovoj zemlji njemu svidja a ko ne..cista vasa svinjarija..ko ste bre svi vi da tako mislite o neistomisljenicima..ja licno ne podnosim nikoga iz jebene opozicije koja i ne postoji, ali nemojte vi koji ste na vlasti i vi koji ih zdusno podrzavate praviti tolike svinjarije.

Djuradj

pre 4 godine

Pusti nebitne drugosrbijance. Ponudi Grcima pomoc u zastiti granice. Tako stitimo i nase granice, plus ce u Grckoj to lepo odjeknuti.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija