• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2020

12:09

PALMA IMA RECEPT ZA LOKALNE IZBORE: Budžet da troše građani, a ne političari!

Politika

PALMA IMA RECEPT ZA LOKALNE IZBORE: Budžet da troše građani, a ne političari!

Podeli vest

Gostujući na emisiji TV Prva predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma na pitanje šta je recept za lokalne izbore rekao je da je jedini recept da imate konkretna dela iza sebe. Moj program je da budžet troše građani, a ne političari. Na našoj listi su svi zaposleni i uspešni na poslu

 

- Ne može neko očekivati da bude na listi neke političke partije da bi nakon izbora dobio posao u nekom javnom preduzeću ili neku plaćenu funkciju. Kod nas u Jagodini članovi Gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice. Na taj način mi štedimo budžet i ta sredstva preusmeravamo ka građanima. Zato građani Jagodine imaju besplatan prevoz, na taj način šaljemo decu koja idu u četvrti razred osnovne škole i završne razrede srednjih škola besplatno na more, tako obezbeđujemo primanja za porodilje i trudnice koje ne rade nigde kao i sredstva za socijalno ugrožene kategorije - rekao je Palma i dodao:

- Mene su građani Jagodine priznali od 2004. godine i evo punih 16 godina vodim taj grad. Prvi u Srbiji smo predali listu za lokalne izbore jer su građani sami došli da daju potpis podrške našoj listi koja se zove Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka. Ja to želim da prenesem na sve gradove u Srbiji.

Na pitanje zašto pomoć najsiromašnojima deli pred kamerama Marković je odgovorio: "Hoću da to bude transparentno, da građani vide gde trošimo pare, a ne u sobče - krišom!"

Na kraju gostovanja predsednik Marković je zaključio da će Jedinstvena Srbija u 20 gradova u Srbiji izaći samostalno a u ostalim mestima u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija