• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

10.03.2020

18:16

MARKOVIĆ: Tepić bi manipulacijama da ospori oporavak Krušika

Politika

MARKOVIĆ: Tepić bi manipulacijama da ospori oporavak Krušika

Podeli vest

Sramota je što Marinika Tepić danas svojim manipulacijama pokušava da ospori oporavak i razvoj fabrike "Krušika" koja je u vreme vlasti njenih partijskih šefova gurnuta u dugovanja merena milijardama, kaže član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković

Povodom optužbi Marinike Tepić u vezi sa fabrikom namenske industrije Krušik, Marković je u saopštenju naveo da Tepić odlično zna da je račun „Krušika" u blokadu dospeo 2011. godine i to za vrtoglavih 1,4 milijardi.

- Sramota je što Marinika Tepić zna i da je u vreme vlasti njenih partijskih šefova fabrika gurnuta u dugovanja bankama, dobavljačima i ostalima koja su se merila milijardama, da radnici nisu primali plate mesecima, da im se nisu uplaćivali doprinosi i to sve dok su ona i ostali iz današnjeg Saveza za Srbiju donosili odluke u ovoj zemlji - kaže Marković.

I baš zato je, naglašava, sramota što Marinika Tepić danas svojim manipulacijama pokušava da ospori oporavak i razvoj istog tog „Krušika".

- Sramota je i da nijedno izvini nikad nije uputila građanima Srbije kada je u mesecima za nama lažno optuživala Srbiju da naoružava oružjem iz ''Krušika'' džihadiste, kada je delila lažni prilog svojih pristalica u kojem navodno ''Raša tudej'' optužuje Nebojšu Stefanovića da naoružava ISIS, da je podsetim da se zbog toga zvanična Moskva oglasila i saopštila da je zgrožena primitivnim montažama kojima se pokušavaju podrivati odnosi Srbije i Rusije - naveo je Marković.

Podsetio je da je, kako navodi, Tepić tvrdila da Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić prodaju oružje i od tih para plaćaju povlačenje priznanja lažnog Kosova, za šta su joj se, kaže, zahvalili u Prištini.

KRUŠIK JE BIO POD STRAŠNIM UDAROM, VUČIĆ JE DOŠAO DA POMOGNE! Vulin: Odbrambena industrija ima razlog za optimizam! (VIDEO)

Takođe, podsetio je Tepić da su non-stop ona i saborci ponavljali da je fabrika bankrotirala.

- Da je podsetim da su se zbog njenih i laži njenih saboraca iz ''Krušika'' morali oglašavati, da ih mole da im ne štete ugledu i ugrožavaju poslovanje. Mimo teme, bolje i da ne podsećam da govorimo o njenim tvrdnjama da je farma koka nosilja koja postoji od sedamdesetih godina u Moroviću, državna plantaža droge - navodi Marković.

Kako je naveo, Tepićevoj je reč odgovornost potpuno strana, kao i interesi radnika "Krušika", ali i sopstvene zemlje.

- Aleksandar Vučić je ''kriv'' zato što pokušava da spasi i oporavi sve ono što ste vi upropastili, rasprodali i očerupali širom Srbije kada ste bili na vlasti. ''Kriv'' zato što se bori za opstanak fabrika, nove investicije, nova radna mesta, veće plate, auto-puteve i ugled Srbije u svetu - zaključio je Marković.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, ponovila je danas optužbe na račun predsednika Srbije i vlasti optužujući ih za propast valjevskog "Krušika".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mento

pre 4 godine

Sta ta vestica Tepic jos uvek radi na slobodi koju ona propagira.Pravdu ciji je clan je ostavila samo za sebe kao i slobodu.Docice ce i ona na dnevni red.

Branko

pre 4 godine

Kokoška, mesto joj je na farmi koka nosilja u Moroviću, da nosi jaja i kokodače !!!!!?????

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija