• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

11.03.2020

22:23

LIDER SZS BESAN ZBOG PROPASTI BOJKOTA! Đilas optužio sve da rade za Vučića!

Politika

LIDER SZS BESAN ZBOG PROPASTI BOJKOTA! Đilas optužio sve da rade za Vučića!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju tajkun Dragan Đilas u teškoj je paranoji zbog sve izvesnijeg kraha bojkota predstojećih parlamentarnih izbora! Suočen sa činjenicom da sve više stranaka i koalicija najavljuje učešće na izborima, Đilas je u intervjuu za jedan od svojih medija optužio sve one koji izlaze na izbore da rade za Aleksandra Vučića!?

- Bilo bi mnogo poštenije da su svi oni koji učestvuju na izborima išli zajedno sa SNS. Sa te strane su mi pošteniji Vulin, mada mi je to teško da izgovorim, Rasim Ljajić, Vuk Drašković, oni koji su otvoreno na zajedničkoj listi, nego ovi koji kao prave opozicione liste i izlaze na izbore. Svi koji učestvuju na izborima rade u korist režima jer produžavaju njegov vek trajanja... Te organizacije koje se prave dva meseca pred izbore, koje imaju logistiku SNS, imaju novac dobijen odande. To su sve partije od kojih niko od njih, ni kada se svi saberu, ne mogu da dođu do jedan odsto, a pojedinačno su 0,1 odsto. Ne postoje... - naveo je Đilas.

On se požalio i na to što pojedini funkcioneri DS javno govore loše o lideru te stranke Zoranu Lutovcu.

Zavodi diktaturu u DS

Koliko je Đilas stavio Demokratsku stranku pod kontrolu, svedoči i poslednji primer raspuštanja kompletnog Gradskog odbora DS u Nišu, na čelu sa Miodragom Stankovićem.

Prema pisanju lokalnih medija, posle brojnih uvreda i pretnji, Lutovac je razrešio Stankovića dužnosti i na mesto poverenika odbora postavio Draganu Rakić, koja inače uopšte nije iz Niša, nego iz Vršca!?

 

- To pravi sliku u javnosti da je opozicija nejedinstvena, a ona nikad nije bila jedinstvenija. Od trenutka kad je PSG odlučio da bojkotuje izbore, bojkot se može smatrati uspešnim - zaključio je Đilas, istovremeno optužujući državu da se ponela neozbiljno pri sprečavanju posledica koronavirusa (!?).

Komentarišući Đilasove tvrdnje, potpredsednik SNS Milenko Jovanov rekao je da SZS koristi čak i koronavirus da napadne vlast i predsednika Aleksandra Vučića.

- Pa, kada su tako pametni i sposobni, kako je i zašto za vreme njihove vlasti preminulo 137 ljudi od onog svinjskog gripa?! Neodgovorni Đilasovi politikanti, koji bi SZS da pretvore u SZO, kad su već dokazano nesposobni da na bilo koji način pomognu, neka bar ćute i ne odmažu širenjem dezinformacija i panike zarad nešto malo bednih političkih poena - dodao je Jovanov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 4 godine

...Ali zato Djilas može da se pohvali da "najveća" opoziciona koalicija sastavljena od 5-6 stranaka, ima tek nešto više od 8% podrške birača! Što, ja mislim, još nije zabeleženo od početka višestranačja u Srbiji! Kada bi se podelili, bili bi pojedinačno baš na tom nivou od 0.1%.

Ljubiša

pre 4 godine

Djido,pa korona ne bira,napada i vas tajkune.Znači,džabe si krao ako te se koronko dočepa.Italijanski tajkun donirao bolnici 1,2 miliona evra, a ima 10 puta manje od tebe Djido, a koliko si ti donirao?Ništa, 0 evra... a bojiš se da ti koronko ne oduzme sve.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija