• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2020

13:11

SERGEJ JE SADA PREŠAO I ONU GRANICU KOJA ODVAJA ŽIVOTINJU OD BIBLIJSKE ZVERI! Otvoreno pismo Nebojše Bakareca lideru PSG!

Politika

SERGEJ JE SADA PREŠAO I ONU GRANICU KOJA ODVAJA ŽIVOTINJU OD BIBLIJSKE ZVERI! Otvoreno pismo Nebojše Bakareca lideru PSG!

Podeli vest

Uspeli ste da pređete sve granice, i pored toga što su gotovo sve Vaše izjave monstruozne, poručio je lideru PSG Sergeju Trifunoviću politički analitičar i član Upravnog odbora Fondacije Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec. Pismo prenosimo u celosti

- U trenucima gotovo biblijske pošasti koja je zahvatila svet i nas, koja unesrećuje i ubija, Vi prizivate nečiju smrt, priželjkujete smrt drugom ljudskom biću, najavljujete da nećete birati sredstva, da Vam sredstva nisu važna. Nije od presudnog značaja to što je osoba kojoj želite bolest i smrt, predsednik Srbije. Od presudnog značaja je Vaša želja da usmrćujete, želja da drugi oboljevaju, od presudnog značaja su ovi teški dani, trenutak kada Vi prizivate bolest i  smrt.

Vi ste odavno prešli sve granice ljudskosti, i nastupate isključivo kao zver. Ali ne kao ovo naše zemaljsko zverinje, već nastupate kao biblijska zver. Porediti Vas sa životinjama bi za Vas bio kompliment. Nisam religiozan, ali samo tamo postoje pojmovi koji Vas mogu opisati. Pre nekoliko godina na Vas se mogao odnositi citat iz Šekspirovog Makbeta (5.čin): „Život je tek senka koja bludi, ubogi glumac što se pozornicom za časak čepuri i kida, a onda više za nj i ne čuje: to je priča koju ludak priča, puna buke i besa, što ne znači ništa“. Danas više ne. Doživeli ste regresiju na nivo nekakvog adskog demona, nekakvog sluge sataninog. U ovo doba jednog virusa, Vi ste zaraženi sasvim drugim, mnogo opasnijim virusom besnila. Lajete, režite, ujedate. Namerno širite zarazu.

Foto: printscreen

Tako ste se do sada i ponašali. Fizički ste povređivali druge, nesrećama koje ste skrivili, zavisnik ste od psihoaktivnih supstanci - droge i alkohola, družite se sa kriminalcima, uživate u ponižavanju žena, patološki ste narcisodni i samozaljubljeni, počinili ste niz krivičnih dela, nesposobni ste za upravljanje vozilima, neoženjeni, usamljeni, neprijatno mirišete (akvafobija je jedan od simptoma besnila!), nepristojni. Ali, do sada niste želeli smrt nikome. Uspeli ste da pređete i tu granicu. Granicu koja odvaja životinju, od biblijske zveri.

Otkrovenje Jovanovo, tim povodom kaže: gl.13., „4. I pokloniše se zvijeri govoreći: Ko je kao zvijer? I ko može ratovati s njom? 5. I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva mjeseca. 6. I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu“. A u Glavi 19. Jovan kaže: „20. I bi uhvaćena zvijer, i s njom lažni prorok koji učini pred njom znake kojima prevari  one  koji  primiše žig zvijerin i koji  se poklanjaju ikoni njezinoj: živi biše bačeni oboje u jezero ognjeno, koje gori sumporom“.

Ostaće upamćeno, zbog toga što u ovim danima ostaju duboki tragovi - ne pada sneg da pokrije breg, već da zveri pokažu tragove, ostaće upamćeno u analima, da ste se Vi, u ovom odsudnom vremenu, ispisali iz ljudskog roda, i upisali u demonski soj. Vama poručujem, kao što Anđeo reče, a Jovan zapisa: „Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan neka se još pogani“. A onome kome smrt prizivate, kažem ono što Anđeo dalje kaza Jovanu: „i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet, neka se još sveti“ - naglasio je Bakarec.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AMatić

pre 4 godine

Polako, i za sergeja se spremaju majstori, zato neka nauči da moli, zapomaže i uvažava bolje od njega.

Ljubiša

pre 4 godine

Gospodine Bakarac,nemojte tako... Pa,zar ne vidite da dileri narkotika padaju jedan po jedan svaki dan, to je problem,Sergej se unervozio,hvata ga panika, a ''roba'' sve skuplja,nema ponude,kao ono,kad te ''majstori'' čekaju kući,da ti daju ''hranu za mačke''.

Ruben Karter

pre 4 godine

Ja stvarno ne znam sta moze da "pogodi" ovog Sergeja. Garant je stalno pod opijatima, njegove izjave nisu normalne. Ja imam ostar jezik i kazem uvek ono sto mislim, ali covece, i to ima neku granicu. Ne znam, cudno vreme doslo, ne postuje se niko. Covek je covek, svaki, ali vredjati tako predsednika drzave, nebitno za koju ste politicku opciju, nije, po meni, normalno...

Branko

pre 4 godine

,, L U D A K, a predsednik stranke " !!!!???? Mene zanima kakvi su im tek članovi kad im je predsednik takva MORALNA VERTIKALA !!!!????

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija