• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2020

19:24

MARKOVIĆ: Boško prvo da objasni povezanost SzS-a sa narko-dilerima!

Politika

MARKOVIĆ: Boško prvo da objasni povezanost SzS-a sa narko-dilerima!

Podeli vest

Moram priznati da s nestrpljenjem čekam najavljeno Boškovo štivo, jer očekujem da u njemu pronađem sve o povezanosti lidera Saveza za Srbiju sa poznatim kriminalcima i narko-dilerima, rekao je član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković

To je idealan način da se sve fantazmagorije Boška Obradovića konačno nađu na jednom mestu, i da nam objasni i razjasni pre svega svoju povezanost sa „zvezdarskim klanom“, ulogu osuđenika bliskog „rakovičkom klanu“ u svojim stranačkim odborima, ali i veze sa uhapšenim Mladenovčaninom Mladenom Novakovićem zvanim Tocilo, koji je podsećam, uhapšen sa 77 kilograma heroina.

Takođe, nije zgoreg ni da nam objasni vezu između Marinike Tepić i Novaka Filipovića, uhapšenog u Pančevu sa još trojicom zbog posedovanja 1,4 kilograma opojnih droga i velikom količinom municije.

Uveren sam da Boško može da nam pojasni i odnos njegovog šefa Đilasa sa šurakom Dabovićem, koji je podsećam uhapšen sa 2,4 kilograma čistog kokaina.

Jasno je svima i zašto Boško čezne i pati za vremenima kada je njegov šef Dragan Đilas tužioce i sudije birao po stranačkoj opredeljenosti, a jedini i najvažniji uslov je bila pripadnost upravo Đilasovoj stranci.

Očigledno je da Boško Obradović priželjkuje Srbiju u kojoj je dozvoljeno masno lagati i brutalno prebijati porodice političkih neistomišljenika.

Iz svega navedenog, potpuno je jasno zašto Boško sve glasnije i agresivnije laže o Aleksandru Vučiću i Nebojši Stefanoviću, kao što je jasno da  ne može da podnese rezultate koje su ostvarili u interesu Srbije i svih njenih građana, kao što je jasno da svojim lažima ne mogu umanjiti podršku koju građani pružaju upravo Vučiću i Stefanoviću u njihovoj borbi za bolju budućnost Srbije - zaključuje Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Boško prvo da objasni kako je opljačkao Manastir.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija