• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2020

20:33

OVO JE NAJVAŽNIJA VEST VEČERAS! NEMA MATERIJALA I MAŠINE KOJU NAM NISU ODOBRILI! Vučić izvestio naciju o svemu što je Kina uradila za Srbiju: Beskrajno hvala našem bratu i prijatelju Si Đinpingu!

Politika

OVO JE NAJVAŽNIJA VEST VEČERAS! NEMA MATERIJALA I MAŠINE KOJU NAM NISU ODOBRILI! Vučić izvestio naciju o svemu što je Kina uradila za Srbiju: Beskrajno hvala našem bratu i prijatelju Si Đinpingu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji nakon završene sednice Vlade u vezi sa najnovijim merama u borbi protiv koronavirusa. Tom prilikom, naglasio je jednu posebnu stvar

- Najvažnija vest za večeras je razgovor sa našim kineskim partnerima. Moje obraćanje pre dve večeri naišlo je na veliku pažnju, mnogo kompanija želi da nam pomogne. Hvala Si Đinpingu. Ne mogu da objavim šta nam sve šalju, ali šalju nam toliko veliku pomoć da iz našeg tehničkog ugla, od onoga što je do nas, mi više ništa ne možemo da učinimo. Hvala našim velikim prijateljima. Nema materijala i mašine koju nam nisu odobrili. Beskrajno hvala Si Đinpingu, našem bratu i prijatelju, nikada mu ovo nećemo zaboraviti. Dao Bog da se završi sve ovo sa koronom, verujem da bi ovde pola miliona ljudi dočekalo kineskog predsednika - rekao je Vučić.

 

(UŽIVO) NAJRIGOROZNIJA MERA DO SAD! Vučić: Od sutra uveče, UVODI SE POLICIJSKI ČAS! Ovo važi za SVE GRAĐANE, OD 20 ČASOVA DO 5 UJUTRU!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SNS

pre 4 godine

Slažem se sa predsednikom oko ovih mera, ali nebi rekao da su izbori u ovom trenutku nevažni. Ovo je prava prilika da se opozicija( izdajnici ), potisnu sa bukvalno svih medija i ostvari što bolji rezultat na predstojećim izborima.

ZZ

pre 4 godine

rusi jos nisu isplatili akcije manjinskim akcionarima Lukoil-Srbija AD.. nekadasnjeg Beopetrola AD ..

Nuki

pre 4 godine

Zatvaraju građane da ne idu u prazne apoteke i prodavnice.Ko treba da plati kaznu za ovakvu nespremnost?

Stavra

pre 4 godine

Kineski narod i njihov predsednik pokazali veliku ljudskost.Kad pobedimo ovu posast imacemo s kime da se bratimimo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija