• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.03.2020

10:24

LICEMERI NAJSTRAŠNIJI! Đilasovi doglavnici prozivali volontere zbog maski, a onda se manekenisali sa svojim "fensi modelima"!

Politika

LICEMERI NAJSTRAŠNIJI! Đilasovi doglavnici prozivali volontere zbog maski, a onda se manekenisali sa svojim "fensi modelima"!

Podeli vest

Dragan Đilas i njegova politička fensi kamarila danima kukaju kako volonteri SNS koji pomažu starijim licima imaju maske i kako su ih nabavili, a sada se njegovi glavni ljudi manekenišu sa "najnovijim modelima"!

Koliki su samo oni licemeri! Danima Dragan Đilas i njegova elita kukaju i drame po svojim medijima i pitaju se odakle volonterima SNS koji pomažu starijim ljudima, zaštitne maske.

A onda, njegova dva najvažnija čoveka, Marko Bastać i Borko Stefanović, objave snimak na kome se glupiraju i manekenišu sa fensi maskama i ismevaju obične ljude. I ne rade to ni zbog kakve brige o narodu, već da bi ispali baje, pokazali svoje "najnovije i najskuplje modele" maski i još jednom se pohvalili kako imaju više od običnog čoveka.

BOŠKO, BRE, ZAR TI JE FOTELJA VAŽNIJA OD ŽIVOTA LJUDI?! Lider Dveri, dok se borimo s ovim zlom, samo razmišlja kako da se domogne funkcije!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 4 godine

nadam se da ce sve ovo brzo proci.mi koji smo van domovine ,svaki dan svaki minut svaki sekund smo zabrinuti za nase ljude u srbiji i van nje,tesko nam pada i za ljude koji su pogodzeni sa ovim virusom ,zelim svima da budu jaki,da postuju odluke o izolaciji,i da misle na starije i ugrozene.najveci neprijatelji za srbe se i danas dokazuju,obradovic dzilas i razni drugi mangupi koji svojim izjavama zasluzuju da budu osudzeni na robiju.dokle ce im se tolerisati

Ljubiša

pre 4 godine

Samo im pištolji fale, pa da krenu u svoj omiljeni ''biznis''-pljačku.

Dzjordje milosavljevic

pre 4 godine

Uhapsite ih i nek prave htz opremu. Snizavaju moral ljudi. Zovite patrijarh irinej nek ubedi onog dr. Kostunicu woislaw da se pojavi na Pink neka bude i mrkonjić sps da malo umiri narod i nek dizu patriotizam, ovo je biolosko - psihološki rat za sve ljude na planeti.

zoran

pre 4 godine

Ma, mene brine gde se sakrio onaj mali zeka Jeremic.

Stavra

pre 4 godine

Oni su najbolja reklamna agencija koja besplatno radi u korist SNS i predsednika Aleksandra Vucica. Dok je njih u opoziciji,Vucic ce biti predsednik jos,najmanje dva mandata. Saterao ih je u misju rupu. Glodari glodju sami sebe. Njihove pristalice,oni koji sebe nazivaju nekakvom elitom, koji imaju sve zube u vilici,koji slusaju neku drugu muziku,citaju neke druge novine i jedu neku odabranu hranu,odavno su umukli.Zanemeli su. U tu i takvu elitu svaki Srbin moze da strpa k**u.

ziki

pre 4 godine

Djilasu smrade jedan necovecni, krajnje je vreme da prestanes da se rugas ovom narodu, a posebno da potcenjujes velika dela Predsednika Vucica koji se krajnjim naporima zrtvuje za svoj narod da ga spasi od ove posasti koja nas je snasla.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija