• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

26.03.2020

15:33

HVALA, SRBIJO! Ambasador SAD Entoni Godfri zahvalio Vladi Srbije što je omogućila da se 64 Amerikanca vrati kući! (VIDEO)

Politika

HVALA, SRBIJO! Ambasador SAD Entoni Godfri zahvalio Vladi Srbije što je omogućila da se 64 Amerikanca vrati kući! (VIDEO)

Podeli vest

Ambasador Sjedinjenih Američkih država u Beogradu, Entoni Godfri, zahvalio je danas Vladi Srbije i Ministarstvu spoljnih poslova "koja nam je velikodušno omogućila da 64 državljana SAD vratimo kući!

 

- Hvala, Vladi Srbije koja nam je velikodušno omogućila da 64 državljana Sjedinjenih Država vratimo kući, Ministarstvu spoljnih poslova Srbije na odličnoj saradnji i Er Srbiji na velikom junaštvu. Ovo je za nas veliki poklon! - napisao je Godfri.

 

 

 

Podsetimo, danas u podne sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" poleteo je najveći avion u flotili nacionalnog avioprevoznika Erbas A330.

Ovaj čarter let je organizovala Vlada Srbije, kako bi otišao za Los Anđeles i pokupio veliku količinu humanitarne pomoći iz Sjedinjenih Američkih Država za pomoć našoj zemlji u borbi protiv koronavirusa.

Podsetimo, na molbu američke ambasade u Beogradu, tim letom će sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do Los Anđelesa biti prevezeno i 64 američka državljanina koji su ostali u Srbiji nakon izbijanja epidemije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
čki sek

pre 4 godine

Direktor infektivne klinike objasnio kako se možemo zaraziti korona virusom putem odeće

Perica

pre 4 godine

Pamtite i nemoj da nam vratite.Spašavali smo i vaše pilote za vreme Drugog svetskog rata pa nam vratiste sa bombama i tada i 99"-e.

AR

pre 4 godine

ХВАЛА! @SerbianGov koja nam je velikodušno omogućila da 64 državljana Sjedinjenih Država vratimo kući, Ministarstvu spoljnih poslova Srbije na odličnoj saradnji i @AirSerbia na velikom junaštvu. Ovo je za nas veliki poklon! #COVID2019Serbia

Djordje milosavljevic

pre 4 godine

Registraciju vozila produžiti preko interneta stvaraju se guzve u policiji. Pokupiti poljoprivredne sejalice iz vojvodine i u njih sipati kaporit u zrnu, i traktor nocu po beogradu da svaki kvadratni metar prodzje i baci zrnca sa rosom injem pretvara se u hlor i isparava i unistava bakterije i viruse. Sve sportske hale u srbiji napuniti krevetima. Preko Amerike traziti vojne maske moze one iz devedesetih godina. Vucic da gleda na srbiju kao obicnu podmornicu, zatvara jedan deo, otvara drugi deo, a svi mornari nose vojne maske. Uspece vucic ako tako razmislja on je komandant "podmornice".

Aleksa

pre 4 godine

Naš brat Čarls je ostao sa nama u Novom Sadu.Podrška za Čarlija!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) pre dva dana imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija