• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2020

19:03

USPELI SMO DA NABAVIMO JOŠ 480 RESPIRATORA ZAHVALJUJUĆI OGROMNOM KREDIBILITETU PREDSEDNIKA VUČIĆA, A STIŽE I... Brnabić saopštila vest kojom je obradovala Srbiju!

Politika

USPELI SMO DA NABAVIMO JOŠ 480 RESPIRATORA ZAHVALJUJUĆI OGROMNOM KREDIBILITETU PREDSEDNIKA VUČIĆA, A STIŽE I... Brnabić saopštila vest kojom je obradovala Srbiju!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić gost je Nacionalnog dnevnika na Televiziji Pink gde govori o merama države u borbi protiv koronavirusa

- Predsednik Vučić danonoćno radi na nabavci respiratora i taj uspeh je neverovatan. U današnje vreme, kada uspete da se izborite za jedan, a ne za stotine respiratora... U takvoj utakmici u svetu, ogroman značaj ima i lični kredibilitet predsednika Srbije. To igra ogromnu ulogu. Ljudi to žele da učine za njega. Inače je opšta tuča za nabavku respiratora. Ja sam noćas, odnosno jutros u 3:08 dobila poruku da smo uspeli da nabavimo još 480 respiratora, to je neverovatno! Takođe, očekujemo još 12 aviona pomoći i podrške. Naredne dve nedelje biće najteže. Nadam se da neće biti i treća i četvrta nedelja kao u drugim zemljama - rekla je Brnabić.

Ona se osvrnula na veliku pomoć srpskih prijatelja.

- Veliku zahvalnost dugujemo Kinezima, prijateljstvo predsednika Vučića i Si Đinpinga je neverovatno. Takođe, ne samo pomoć njihove države, već i njihovih kompanija koje su uputile podršku... Kada sve ovo prođe, uputiću zahtev da se izgradi spomenik u čast solidarnosti Kine u ovim teškim vremenima - kaže premijerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 4 godine

Odlicno predsednice Brnabic kad stignu tih 480 respiratora odmah pokloniti nasoj braci u R. Srpskoj 80 komada . Da mogu opremiti bolnice u navecim gradovima R. Srpske .Moramo pomoci nasoj braci nemaju oni pare a ni veze da nabave respiratore . Uz respiratore lekove i zastitnu opremu .

garitmora

pre 4 godine

Nemojte nama slati respirate jer je dokazano da bolje prodju oni koji nisu stavljeni na respirator. Ova hrvatica standardno hvali nardedjenog u nadi da se pokupe politicki glasovi. Sto mu Tramp ili Putin ne daju respiratore, nece da cuju za njega

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija