• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.04.2020

13:35

POKRET SOCIJALISTA OSUDIO POZIV NA UBISTVO VUČIĆA: Sramno širiti mržnju prema državi u vanrednom stanju

Politika

POKRET SOCIJALISTA OSUDIO POZIV NA UBISTVO VUČIĆA: Sramno širiti mržnju prema državi u vanrednom stanju

Podeli vest

Pokret socijalista (PS) saopštio je danas da je destabilizacija države cilj neistinitih vesti i svakodnevnih napada na lekare, vojsku, policiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u toku vanrednog stanja navodeći da je država prinuđena da se bori ne samo sa korona virusom nego i protiv zlonamernih vesti.

U saopštenju PS-a ističe se da je ''''sramno i bedno'''' što pojedinci koriste vanredno stanje kako bi širili mržnju prema svojoj državi i njenom predsedniku i dodaje da određeni političari i mediji danima unose nemir i brigu među građane zarad ličnih i političkih interesa.

- Nisu heroji Srbije oni koji na konferencijama po nalogu vređaju naše lekare, Beogradski sajam nazivaju logorom, pišu neistine i izmišljotine o našim bolnicama, već oni koji spasavaju živote i čuvaju Srbiju - poručuje PS.

Ta partija poziva građane da ne nasedaju na provokacije i da slušaju svoju državu i zvanične informacije jer je, kako se navodi, to jedini način da se zajednički i što brže pobedi epidemija korona virusa.

O sramnoj pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija