• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2020

21:03

PRISTOJNA I MODERNA SRBIJA ĆE UVEK POBEDITI! Petrović: Đilas je najveći politički profiter, svako ko se bori za SRBIJU JE NJEGOV NEPRIJATELJ!

Politika

PRISTOJNA I MODERNA SRBIJA ĆE UVEK POBEDITI! Petrović: Đilas je najveći politički profiter, svako ko se bori za SRBIJU JE NJEGOV NEPRIJATELJ!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Luka Petrović reagovao je na pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Đilasovog novinara Milovana Brkića. Petrovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Najoštrije osušujem monstruozne pretnje upućene od strane Đilasovog novinara Milovana Brkića predsedniku Srbije i njegovoj deci.

Pod hitno neka nadležni državni organi reaguju. Da li ovako zamišljaju, najveći politički profiter, Đilas i njegova banda da vladaju Srbijom. Tako što će ubijati ljude i njihovu decu. Tako što svako ko želi i bori se za našu Srbiju je najveći njihov neprijatelj.

Imam samo jednu poruku za sve njih, borićemo se više nego ikad da vi, takvi, nikada više ne pomislite da možete da pljačkate i otimate od naše zemlje i naroda. Radićemo još više, bićemo još vredniji i marljiviji. Pristojna i moderna Srbija će uvek pobediti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija