• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2020

22:15

MOGU ONI DA ŠIRE LAŽI, ALI NJIH NAROD ODAVNO NE SLUŠA! Šešelj se uključio u program TV Pink i RASTURIO opozicione medije!

Politika

MOGU ONI DA ŠIRE LAŽI, ALI NJIH NAROD ODAVNO NE SLUŠA! Šešelj se uključio u program TV Pink i RASTURIO opozicione medije!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke doktor Vojislav Šešelj uključio se večeras u specijalnu emisiju posvećenu koronavirusu koja se emituje na TV Pink

Šešelj je prokomentarisao širenje lažnjih vesti koje su se pojavile u poslednjih nekoliko dana.

- Kad god sam u prilici ja se tome suprostavljam. Video samte gluposti. Svi ovi koji šire laži znaju da njih narod odavno ne sluša, nadam se da znaju. Videće oni na kraju, kada ovo sve prođe, rezultat koji će za njih biti poražavajući - istakao je Šešelj.

On je dodao da se pretežno pridržava mera koje je propisala Vlada Srbije.

- Ja se prilično držim ovih mera i nije mi bilo teško pošto sam navikao da sedim, čitam, pišem. Slobodnog vremena nisam imao odavno. Mislim da u našem slučaju treba da budemo ipak umereni optimisti, pošto prolazimo dosta blaže. Mislim da je sprečeno masovno umiranje. Svaka smrt je trragična, pa tako i ovih 50 ljudi. Dakle, još mi nismo dostigli tu maksimalnu brojku, ali je ovde problem što virus nije poznat. Zato što za njega ne psotoji lek i vakcina - dodao je on.

Šešelj upozorava da ovaj virus može i da se vrati.

- Kada savladamo ovaj virus, on će se povuči, ali nas možda ponovo čeka na jesen. Nadamo se da će do tada biti napravljena vakcina - zaključio je predsednik Srpske radikalne stranke.

Sve o koronavirusu u Srbiji čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AVe Cezar

pre 4 godine

Treba ponovo da osnujete SRS-JUL-SPS vladajuću koaliciju.JUL će zameniti SNS. Nostalgični ste za 90-im,a? Mislite -jebeš narod, preživeo je jednom pakao, može još jednom... Oni jalovi opozicionari su mačiji kašalj za ove što bi da nas vrate u „vesele" devedesete.

Saradžogla

pre 4 godine

KOMENTARA 0! Ako se uopšte neko i javio onda je komentar ZABRANJEN?Pa,bre,na pisanje šta je učinio jedan polupismeni pevač bilo je NEKOLIKO STOTINA KOMENTARA.A nikoga ne interesuje mišljenje ,,doktora na fašizam''?Da,fašizam je bio tema ovog zamlate koji je iz bosanskog zatvora doveden u Srbiju.Iako je imao suprugu i dete ponižavao je svoje komunjare zbog čega je dobio OSAM GODINA ROBIJE!U Hagu je bio oličenje prostakluka gde je sve činio da bi tamo što duže ostao.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija