• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

09.04.2020

19:35

BOLJE IM JE DA ĆUTE! AMERI SE HVALE DA SU ZA KORONU U KINI ZNALI JOŠ U NOVEMBRU, a svaki šesti zaraženi u svetu živi u SAD!

Vesti

BOLJE IM JE DA ĆUTE! AMERI SE HVALE DA SU ZA KORONU U KINI ZNALI JOŠ U NOVEMBRU, a svaki šesti zaraženi u svetu živi u SAD!

Podeli vest

Amerikanci pokušavaju da sebe i povodom virusa korona predstave supermenima. A i da "smeste Kini". Njihovi mediji, pozivajući se na izveštaj svog Nacionalnog centra za medicinsku inteligenciju (NCMI), prenose da su američki obaveštajci još krajem novembra 2019. upozorili Vašington na epidemiju korona virusa novog tipa u kineskom gradu Vuhan

U tom izveštaju su navodno bile detaljne informacije o zarazi. Tobože su bile dobijene analizom "presretnutih podataka i satelitskih snimaka".

Čak je upozoravano da bi izbijanje epidemije u Kini moglo da preti američkoj vojsci u Aziji i da preraste u "katastrofalan događaj".

Svemu ovome je pridodato da je pojava novog korona virusa više puta prijavljeno Obaveštajnoj agenciji Ministarstva odbrane SAD, Združenom generalštabu, Pentagonu i Beloj kući.

Tvrdi se i da su u decembru održani redovni brifinzi o opasnosti od novog virusa uz učešće visokih političara, a da je tokom januara Donald Trump svakodnevno dobijao informacije o razvoju situacije.

UMALO INCIDENT NA GRANICI SA VENECUELOM! Ruski avion Su-35 presreo dva američka borbena aviona i PRIMORAO IH DA SE POVUKU! (VIDEO)

Ameri, evo, su sve znali, sve im je bilo jasno, jedino i ne pokušavaju da odgovore - kako ih je korona zatekla nespremne i kako im se dogodilo da svaki šesti zaraženi bude građanin SAD.

Pogotovo što su u međuvremenu utvrdili da im je zaraza navodno stigla preko 20 menadžera američke biotehnološke i farmaceutske kompanije "Biogen" iz Bostona.

E, TAKO SE PLJAČKA, AKO VEĆ TO RADITE - UPALI U RUDNIK, OTELI ZLATO SELI U AVION I ODLETELI! I sve je trajalo samo 10 minuta! ŠTA REĆI...

Oni su od 26. do 27. februara prisustvovali "strateškom sastanku" kod čija 32 učesnika je već registrovana infekcija.

Prema najnovijem izveštaju američkog Univerziteta Džonsa Hopkinsa, u svetu je trenutno zaraženo više od 1,4 miliona ljudi, a Amerikanaca - blizu 400 hiljada.

Na prvom mestu po broju žrtava i dalje je Italija koja ima preko 17 hiljada umrlih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija