• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2020

11:47

NJIHOVA BOLEST JE 100 PUTA OPASNIJA OD KORONE! U Prištini pokrenuta peticija - NEĆE 1.000 TESTOVA KOJE IM POKLANJA BEOGRAD!

Politika

NJIHOVA BOLEST JE 100 PUTA OPASNIJA OD KORONE! U Prištini pokrenuta peticija - NEĆE 1.000 TESTOVA KOJE IM POKLANJA BEOGRAD!

Podeli vest

U Prištini je pokrenuta peticija za okupljanje svih protivnika pomoći iz Srbije, kojom se poziva vlada da odmah otkaže pošiljku hiljadu testova za koronavirus, prenosi Gazeta Ekspres


- Mi ne verujemo Srbiji i ne želimo milostinju onih koji su nas spaljivali i ubijali. Srbija mora da odgovara za masakre, nestale, silovane, političke zatvorenike i kolaps ekonomije na Kosovu - navodi se u saopštenju koje su potpisali novinar Fitim Čeku i politički aktivisti Granit Geci, Driton Bardeci i Endrit Zabrđa.


Oni su naveli da prihvatanjem ove pomoći "humanizmom maskiramo zločinačko lice Vučića i drugih bivših Miloševićevih podređenih", prenosi Kosovo onlajn.

- Ujedinjeni u ovoj peticiji, tražimo od vlade da odmah otkaže ovu isporuku - kaže se u saopštenju.

Navodi se i da su poslednja pošiljka iz Srbije bili "otrovani glasovi", kada je više od 20 radnika Centralne izborne komisije upućeno na Univerzitetsko-klinički centar Kosova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 4 godine

Trebali bi albanci da kritikuju svoju vladu zbog toga sto Srbija otplacuje kosovske dugove prema inostranstvu umesto oni sami da ih otplacuju a testove za virus ja im ne bih dao nikako. Tada bi pokazali svoju velicinu. Isto tako da imaju obraz ne bi nikako smeli da jedu hranu proizvedenu u Srbiji.

Cole5

pre 4 godine

jeli bi oni tuđu hranu ali im je srpska ukusnija i pride je duplo jehtiniju i bez primesa gmo. najveće gmo labaratorije za hranu su u bondstilu a šipci im služe ko zamorčići gratis

Miro

pre 4 godine

Није то поклон то је расподела Министарства здравља Србије на својој територији сходно потребама.

laki

pre 4 godine

Ko ih šiša . Ako neće pošaljite to onima koji hoće.

Rambo

pre 4 godine

Vucicu, bolje da si poslao 1000 vojnika koliko imamo pravo po rezoluciji 1244 nego testove!!!

Ljubiša

pre 4 godine

Samo tebe da ne mobilišu, a sve ostale može?Šešeljeva školo, samo bi da ratuju drugi umesto tebe.

petar golemi

pre 4 godine

jeli bre sokovi odakle je bio prvi pacijent koji je doneo variolu veru u Srbiju? Pa albanac koji je bio drzavljanin Srbije. I danas, Srbija vodi racuna o svojim gradjanima albancima kao i o svim drugim gradjanima......A sta rade albanci Srbima i drugim ne albancima u pokrajini Kosovo i Metohija_

Bari

pre 4 godine

Potpuno su u pravu albanci i ne treba da primaju salji te ih srbima u bosnu dodiku ili u mitrovicu srbima koji je razlog da saljete albancima kad vam nisu trazili to nesto nije u redu te stvari su potrebnije srbiji nego albancima ovo mi izgleda neka velika mucka prosite od drugih da bi ih nudili drugima.

MilicaS

pre 4 godine

Ne bi ni mi uzeli da smo na njihovom mestu. To je normalna reakcija. A i normalan je i protok robe i kapitala i stop mržnji koja se servira generacijama, zbog nesposobnih političara i pojedinaca koji zaradjuju na svemu ovome

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija