• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.04.2020

13:20

SAD JE CEO SVET ČUO DA JE KOSOVO SRPSKO! Novinar na Skaj njuzu u udarnom terminu brutalno sasuo istinu! (VIDEO)

Politika

SAD JE CEO SVET ČUO DA JE KOSOVO SRPSKO! Novinar na Skaj njuzu u udarnom terminu brutalno sasuo istinu! (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka “Skaj njuza” je postavila pitanje britanskom novinaru Markusu Papadopulosu na temu Kosova i Metohije. On je na odličan način objasnio zašto je Kosovo srpsko, a ne albansko

Voditeljku je zanimalo šta bi on preporučio predsedniku Trampu kada je u pitanju “saga o Srbiji i Kosovu”. Novinar je odmah zauzeo jasan stav. Naglasio je da je neophodno prvo sagledasti istorijske dimenzije problema.

“Istorijsko ime Kosova je Kosovo i Metohija. Kosovo i Metohija je još od srednjeg veka srpska pokrajina, a “Metohija” znači zemlja crkve. Tamo su srpske crkve i manastiri stari više od 1.000 godina i to je veoma važno mesto za hrišćanstvo uopšte, ne samo pravoslavlje”, pojasnio Papadopulos.

“Kosovo koje vidimo danas je ilegalno napravljen entitet, protektorat NATO-a koji je u poslednjih 20 godina postao leglo organizovanog kriminala, pre svega trgovine drogom, oružjem i ljudima. Najveće svetske organizacije za borbu protiv kriminala, uključujući i Interpol, bore se sa ovom činjenicom", rekao j Papadopulus.

“Poznato je da je takozvana republika Kosovo republika heroina”, naglasio je.

Papadopulos je rekao i da Srbi nikada neće oprostiti američkom establišmentu divljačko tromesečno bombarodvanje.

"Amerikanci su podržali zvanično raspuštenu, ali nezvanično operativnu OVK, okosnicu organizovanog kriminala koji je provinciju pretvorio u utočište za trgovinu drogom i ljudima", zaključio je Papadopulos.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Pa to je i budali jasno, ali NATO i ostala klapa nista ne menjaju..ali polako, namestice se situacija jednog dana.

Sinay

pre 3 godine

Doce i to ubrzo to vrieme.. russ dolazi na kosovo i vraca se nama Kosovo kao sto je i bilo!! Ameri idu sa kosova

Smrad

pre 3 godine

Pa kad je tvoje šta ne odeš u srce Kosova sa Srpskom trobojkom i ne vičeš ovo je Srbija. Internet junaci

milosobilic1389

pre 3 godine

...Za sve postoji tzv. ISTORIJSKI MOMENAT...Da li ste čitali o tome...? Šteta....

djole

pre 3 godine

A de ces sa 2 mil siptara koji NECE da Kocovo bude dio Srbije??? Ako ti je ideja da ih pobijemo, ili iselimo onda opet mozemo bombe da ocekujemo a i ruse boli lakat za Kosovo

Hasan

pre 3 godine

Neka svaka budala i taj novinar dođu na Kosovo da lepo na svoje oči vide čije je pa ko im brani?

Milan

pre 3 godine

Čekaj Hasane da vidimo čije je kad vas više ne budu štitile okupacione NATO snage.

SVETSKA SENZACIJA

pre 3 godine

INTERDISCIPLINARNI TIM Svjetski uspjeh naših znanstvenika s Ruđera: Sekvencirali su genom COVID-19

boba

pre 3 godine

Ma mi to znamo, sada zna i cel svet i jedini je problem sa shiptarima na KiM, oni nece sa nama i ne zele da budu deo Srbije.... ajde neka neko kaze sta da radimo sa njima??????

DEDA RAKA

pre 3 godine

Zaigrali se Ameri u svojoj nameri - ali istinu ne mogu da "promućkaju" iako se trude. Smetala im nezavisna Juga, hteli bliže da pridju Rusiji ali neposlušni Arnauti im pomutili račune. Radjaju se novi Lazari, Miloši, i drugi novi junaci. A pojavili se i mnogo moćni "žuti mravi" pa se kauboji češu po glavi . Doći će , i to uskoro sve na svoje mesto, živi bili pa videli. ŽIVELA SRBIJA !!!

Biljana

pre 3 godine

Ovu zenu sa poremecajem izgovora, sto prevodi, nepodnosljivo je slusati.

Panonac

pre 3 godine

Između ostalog, nakon lekcije o istoriji Kosmeta, novinar je naveo kako je trenutna vlast u Srbiji, kao i opozicija, pod apsolutnom kontrolom Amerike, i da rade na priznanju i definisanju tzv. Kosova kao države. Zašto i to nije istaknuto u ovom tekstu, već je samo otrgnut ovaj segment o istoriji ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija