• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2020

12:57

(VIDEO) TAJ TELEFONSKI POZIV UVELI SMO DA SE TAJKUNI NE BI PONIŽAVALI ZBOG 100 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Vučić razvalio hejtere iz N1: SVI OSTALI NEKA OKRENU BROJ I DOBIĆE NOVAC!

Politika

(VIDEO) TAJ TELEFONSKI POZIV UVELI SMO DA SE TAJKUNI NE BI PONIŽAVALI ZBOG 100 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Vučić razvalio hejtere iz N1: SVI OSTALI NEKA OKRENU BROJ I DOBIĆE NOVAC!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje novinarke televizije N1 zašto će penzionerima automatski biti uplaćeno 100 evra, dok će ostali punoletni građani morati da se za tu pomoć prijave telefonom ili onlajn

- Moje obećanje biće ispunjeno, svi penzioneri i svi oni koji primaju socijalnu pomoć odmah će dobiti pomoć, ali mi smo ovu malu izmenu sa jednim klikom ili telefonskim pozivom uneli upravo slušajući primedbe preko vaših medija i svih drugih, jer su se brojni tajkuni izjašnjavali i oni koji su u politici i oni koji nisu u politici da oni ne žele tih 100 evra, da je to za njih ponižavajuće. Ja sam običan čovek, ali smatram da je u ovom trenutku državi potrebnije da tih 100 evra ostavim državi, nego da ih uzmem i zato se ja neću prijaviti za ovu pomoć. Ako je nekome problem da samo okrene broj telefona čiji poziv košta 10 ili 20 dinara, onda mi se čini da nije problem u tome nego u onima koji bi od toga da naprave problem. A time omogućavamo svima onima kojima je to poniženje ili onima koji smatraju da im takva pomoć države nije potrebna da to ne traže. Ništa prostije i ništa jednostavnije nema od toga. A za sve ostale važi, samo okrenite taj broj i dobićete taj novac - rekao je predsednik Srbije.

Anketa

 

 

ODOBRENO NAM JE 93 MILIONA EVRA POMOĆI! Vučić nakon sastanka sa ambasadorima EU: Veliko hvala, želimo vam da se što brže oporavite od posledica pandemije, ŽALIMO ZA SVAKIM IZGUBLJENIM ŽIVOTOM! (UŽIVO)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 3 godine

??? ovi Tupsoni sa N1 su sou... Da ih nema trebalo bi ih izmisliti... Ebo gledam majku kad je ova Zaklina postavila pitanje ona joj se na*jeba majke a kad Vucic odgovori tapse mu i salje poljupce... ???... Zaklina mi ulepsa dan... Sledeci put snimam... Bice viral...

Dr

pre 3 godine

Ne treba da snimas ako je kao ona baba sto voli vise Vucica nego svoju decu tuzno je to gledati.

ostoja

pre 3 godine

Postovani Predsednice, zar medju penzionerima nema onih koji ne zele 100 evra? Kako da se javi nepismeni gradjani i oni stari koji nemaju telefone i zive u nepristupacnim zasocima?

milan

pre 3 godine

pa stari ce svi automatski dobiti kao i socijalni slucajevi.znaci oni ne treba da prijavljuju,sta ti tu nije jasno.na racun ce im leci koji imaju penzioneri.i ljudi koji dobij.na racun socij.

brana

pre 3 godine

Pa moze ali kad se pocne da zove bice linije zakrcene, a onda te stavi na cekanje i dok dodjes na red, lepo ti naplate poziv i ode 100 evra drzavi nazad....

Dunkelheit uber Semlin

pre 3 godine

Ova vlast na čelu sa predsednikom radi časno i pošteno. Njoj je narod bitniji od rejtinga i stranačkih interesa. Predsednik neće da laže i manipuliše kao Dinkić sa njegovom jadnom pričom o 1000 evra.Lagali su i izgubili vlast!

Ana

pre 3 godine

Evo, po vašoj anketi se vidi da će se na ovaj način maltretirati i ponižavati skoro 80% građana, kojima je ovaj novac zaista potreban. Pa zamislite samo kada se svi sjatimo na te brojeve telefona, da li ćemo uopšte i moći da dobijemo vezu, sramota šta se radi. Ovo je samo dokaz, koliko zapravo nije baš jaka želja da se podeli tih 100 € baš svima !

Boki

pre 3 godine

Posle ove objave Vučica žuti ološ je u velikom problemu. HA HA HA. Kakav zajeb. Bravo za predsednika. TU.A ih u zdrav mozak. Davno se nisam ovako nasmejao. Bože, kako ih je ponizio.

BOLE

pre 3 godine

Pa te ale nesite što pljuju na 100e prvi će se prijave i prvi u red će da stanu.

Rema

pre 3 godine

4 000000 miliona gradana da se prijavljuje 30 dana ispada 5000 u minuti matematicki nemoguce kakvi lopovi …sramota. Aleksandre ja hocu 100 evra ali matematicki nije moguce da dodem na red da se prijavim zamajavate narod pa nismo mi budale.

srbin

pre 3 godine

Za meneje ponizenje da trazim novac i da zovem dami posalju 100e nisam clan ni jedne stranacke partije i veoma sam bio privrzen Gospodinu presedniku ali posle ovoga nepadami napamet i mislim posle ovog poteza pasce tako nisko da ni sam nece moci da veruje. Jamu od ovog poteza vise neverujem kao problem tajkuni Gospodine Aleksandre Vucicu za meneje ovo ponizenje ponizenje i svakog Srbina ako ih ima.

Danijel

pre 3 godine

Postovani A ko nema ziro racun,kako podici parre Hvala

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija