• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2020

10:37

VIDOJKOVIĆ JE OZBILJAN BOLESNIK: Srbi su glupanderi, Vučić je parazit, Kon i Darija su banda, Ana je mafija, samo je moj Đilas super!

Politika

VIDOJKOVIĆ JE OZBILJAN BOLESNIK: Srbi su glupanderi, Vučić je parazit, Kon i Darija su banda, Ana je mafija, samo je moj Đilas super!

Podeli vest

Marko Vidojković, pisac u pokušaju, poznatiji po tome što je svojevremeno na protestima profesore i studente Pravnog fakulteta u Beogradu nazvao ološem, smradovima i kretenima, nego po svojim knjigama, dobio je novi napad luzerske paranoje, svestan da njegovi politički favoriti, Đilas, Jeremić i Obradović nikada neće voditi Srbiju niti mu dati ministarsku fotelju

U intervjuu koji je sada dao jednom od Đilasovih medija iskalio je svoje frustracije u takvoj količini da se postidela i internet adresa pomenutog sajta.

On je, prvo, napao Vladu Srbije što se bori protiv korona virusa?!

- Od samog početka strategije navodne borbe protiv korone dolazi se do ukidanja elementarnih ljudskih prava i terora nad građanima - rekao je Vidojković, zaboravljajući da je upravo zbog mera Vlade spaseno na stotine, ako ne i hiljade života u Srbiji. 

A pošto mu to nije bilo dovoljno, onda je predsednika Srbije Alekandra Vučića nazvao "šefom bande, a za premijerku Anu Brnabić je rekao da je član mafije i da ne izgleda kao ljudsko biće!

- On jeste šef te bande. A ona saučesnik u zločinu i prošla liniju posle koje bi  mogla da pokuša da izgleda i zvuči kao normalan političar, kao normalno ljudsko biće - "zaključio" je Vidojković.

Takođe, bandom je Vidojković nazvao čak i lekare koji svakodnevno vode borbu sa koronom - doktorku Dariju Kisić Tepavčević i doktora Predraga Kona!

OVAJ JE VEĆI BOLESNIK OD SERGEJA! Marko Vidojković profesore i studente Pravnog fakulteta nazvao ološem, smradovima i kretenima!

Nastavio je dalje Vidojković da vređa i proklinje, na ogromnom prostoru koji je dobio u Đilasovom mediju, pa je tako predsednika Vučiča nazvao i "parzitom" i "tiraninom", a narod - glupanderima!

Dakle, svi su najgori, samo je njegov Đilas dobar?!

Da podsetimo, pre samo dva meseca isti taj propali pisac, koji se inače busa u grudi sprstvom, kao i neki od njegovih mentora, kao mogućnost kompromisa poredložio je da Kosovo i Srbija naprave federaciju ili konfederaciju, i da Šiptarima ponude premijersko mesto i određen broj ministarstava!?! Računajući verovatno na neku od fotelja u tom fantomskom scenariju. 

OVI SU POLUDELI! NAČISTO! Đilasovci hoće da HARADINAJ BUDE PREMIJER SRBIJE!

Jedino što se Vidjkoviću posle ovih baljezgarija mora priznati je da je uradio nešto što niko pre njega nije - dotakao je dno dna!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA RAKA

pre 3 godine

Marko, i ti si Srbin - znači glupander , ali postoje i glupanderi na kvadrat ! Uzmi ogledalo - pogledaj se malo!

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Marko Vidojković je jedini pisac koji je u Srbiji poznat samo po psovkama - i to onim prostačkim - i takve psovke koristi u svojim književnim ,,delima'' i u javnim nastupima; da ne koristi takve psovke, za njega kao ,,pisca'' niko nikad ne bi znao.

Realno

pre 3 godine

Budala ostaje budala bez obzira na pređenih put...

rolex

pre 3 godine

pa vidim ja da neko nedostaje u ovom putujucem cirkusu.Evo ga,javio se knjizevnik.hahhahahah.Kakav akademski obrazovan građanian,sa ovako bogatim recnikom.Samo prepisuju govore jedan od drugog.Pa da covek nesto kaze iz svoje glave,vredelo bi.Ali ne,glumac u pokusaju,knjizevnik u pokusaju,bibliotekar u pokusaju,istoricar u pokusaju,dramaturg u pokusaju,i naravno veliki vodja u pokusaju,uvek iste reci,iste dosadne frazetine,uvrede.A sve iz misje rupe

Branislav

pre 3 godine

Kad čovek umre, on ne zna da je umro i nije mu teško, isto je i kad si glup!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija