• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2020

08:44

DRAŽA MU JE HRVATSKA OD SRBIJE! Đilas preko svog portala "pljuje" Vučića, a hvali Milanovića "KOME JE DJED BIO USTAŠA" i za koga su "SRBI ŠAKA JADA"

Politika

DRAŽA MU JE HRVATSKA OD SRBIJE! Đilas preko svog portala "pljuje" Vučića, a hvali Milanovića "KOME JE DJED BIO USTAŠA" i za koga su "SRBI ŠAKA JADA"

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas još jednom je pokazao da njegova mržnja prema aktuelnoj vlasti nema granice. On preko svog portala direktno jutros nahvalio Hrvatsku i njenog predsednika Zorana Milanovića, a ponovo napao Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića


Đilasu je, dakle, draži Milanović koji Srbe naziva "šakom jada" i javno se hvali "da mu je djed bio ustaša", a smeta mu Vučić jer se bori za Srbiju i njene građane.

Foto: printscreen

Smeta Đilasu i što zamenik gradonačelnika Goran Vesić građanima deli srpske zastave, pa preko svog poslušnika Nikole Jovanovića poručuje kako je reč o "marketinškoj kampanji"?!?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroljub

pre 3 godine

Đilas je tipičan primer crnogorca-poturice,dok su ustaše vatikanske poturice.Imaju mnogo dodirnih tačaka i prosto se utrkuju ko će Srbe više da mrzi.Đilas ima veliki problem.kako opravdati ogroman novac i izbeći zatvor.Predsednik Vučić i režim mu dahšču za vratom.

miroljub

pre 3 godine

Moguće je da je ovo moj imenjak ili je zloupotrebljen profil ali moj komentar nije!

Ljubiša

pre 3 godine

Ma, nek Djido razmisli malo šta će da radi kad mu na vrata pokucaju oni koji su zbog njega ostali bez posla.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

A šta je tu čudno. Đilas je katolik, kao što je nekada bio i komunistički zločinac MIlovan Đilas - glavni medijator prekrajanja republičkih granica unutar bivše titove nakazne tvorevine zvane SFRJ. Pošto su Srbi katolici, kategorija koja zapravo više i ne postoji, svi pounijaćeni (čitaj: pokatoličeni) Srbi su postali - krvati. Zato i ovaj, napred pomenuti inženjer Đilas (koji je studiorao mašainski fakultet cca 12 godina) se piše kao krvat ili u najboljem slučaju jugosloven ( u prevodu: nije *govno, nego se pas pos*o).

ponosanS

pre 3 godine

Draganova majka Jovanka (devojački Grbić) je poreklom iz Like, a otac Dušan je rođen u selu Očigrije blizu Drvara. Oboje su po zanimanju bili medicinski radnici. Ima i mlađeg brata Gojka. Ne bese li i hrvatski predsednik iz BiH poreklom, pa sto vas cudi sto se slicni slicnima raduju. Djikiju treba oduzeti drzavljanstvo drzave koju toliko mrzi i cao. Nema njemu spasa, davno je dusu djavolu prodao.

Sumadinac

pre 3 godine

Ovom Izgubljenom coveku oduzeti Drzaljanstvo i proterati ga iz Srbije i ovako je naneo mnogo nevolja i loseg Stbiji i narodu.

Đole

pre 3 godine

Kakav bednik... Samo polako stići će i njega nešto....

Sladjanao

pre 3 godine

Pa što ne emigtira u Hrvatsku? Možda će bolje proći nego sirijski i ostali migranti? Da tako jako mrzim svoju zemlju inarod, ja bih se odselila

laki

pre 3 godine

Djilas je go..o od čoveka. A Bosko, Vuk, Borko, Zelenović i ostale satrape su muve koje se lepe na go..a.

JA

pre 3 godine

,, Đitleru ŽUTI OLOŠ LOPOVE, NEMA ZA TEBE VIŠE FOTELJE U SRB " !!!!?????

Aleksandar Matić

pre 3 godine

Đilas, Obradović, Jeremić, Tadić počinili su veše verbalne štete srpskom narodu neg cela Hrvatska, ljudi Srbi distancirajte se od njih.

Miki

pre 3 godine

Pa nek ide u Hrvatsku. Dosta nam je vise Djilasa.

DUSAN

pre 3 godine

PA GRANICE SU OTVORENE ISELISE TAMO DE TIJE DRAZE STA JOS RADIS U BEOGRADU A DA UZIMA NEZARADJENO BEZ RADA I TRUDA OSIM KRITIKOVANJA

milankukic

pre 3 godine

ja neznam zasto mu dajete prostor ima on putera na glavi koliko god hocete

miroljub

pre 3 godine

Ne razumem u čemu je problem da bilo ko iznese mišljenje o tome ko se ponaša državnički a ko ne. Da li je odgovorno i odmereno pokušati umiriti naciju ali ostaviti utisak odlučnosti kako ogromna većina lidera i radi, ne pojavljivati se svaki čas i za svaku i (ne)priliku i pričati prazne priče po sat-dva, trčati s jedne na drugu TV? Valjda je dovoljno i poželjno reći kratko, jasno i odlučno i to je to.

Marko

pre 3 godine

Molimo vas poštedite nas tog Djilasa i njegovog mišljenja. Neka ide bilo gde. Žao nam je što se srpski narod još nije ujedinio i shvatio da je snaga u zajedništvu. Mogli bi biti bolji od svih evropskih zemalja. Treba samo da se više poštujemo i cenimo izmedju.

Gvozden

pre 3 godine

Da se kojim slucajem zutoglavac pitao o slanju pomoci, on bi umesto u Italiju pomoc poslao u voljenu mu hrvatsku.Sreca je pa se on nizasta ne pita. To njega najvise boli,nikome nije bitan.

ringispil

pre 3 godine

SVEST I KULTURA JEDNOG NARODA SE NE PODIZE SAMO BLEBETANJEM U MIKROFON nego i materijalno.

Dragan

pre 3 godine

Ne dirajte mu u zavičaj. Nego kad će već jednom da se vrati tamo gde su mu koreni.

Božidar Anđelković

pre 3 godine

SAOPŠTENJE Ministarstvo kulture i informisanja sa žaljenjem konstatuje da je tokom jučerašnjeg dana na zvaničnom sajtu RTS-a došlo do ozbiljnog uređivačkog propusta koji je opravdano uznemirio javnost. U rubrici „Vremeplov” objavljena je vest o rođendanu Hašima Tačija, uz podatke koji nisu navedeni na istorijski i politički korektan način a tiču se terorističke tzv. OVK i pominjanja pojmova „predsednik Kosova”, bez prideva takozvani ili lažni. Ovaj skandalozni tekst u tišini je sklonjen tek posle nekoliko sati, nakon što je izazvao buru negodovanja. Takođe, RTS je reagovala tek nakon intervencije ministra i državnog sekretara i naknadno objavila šturo izvinjenje. Očekujemo da rukovodstvo RTS-a obavesti javnost kakve je mere preduzelo protiv lica odgovornih za ovaj grubi nehat i politički skandal bez presedana.

Milan

pre 3 godine

Za nas Srbe u Bosni i Hercegovini samo Aleksandar Vucic moze biti lider Srpskog naroda na Balkanu, Djilas, Jeremic I ostali pacovi nisu dobro dosli na ovu stranu Drine a kamoli da budu lideri nas Srba u BiH.

dusan183

pre 3 godine

Lopužo ako su ti draže ustaše idi kod njih.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija