• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.04.2020

13:18

SPASIĆ: Logično je da Narodna skupština potvrdi Odluku o vanrednom stanju!

Politika

SPASIĆ: Logično je da Narodna skupština potvrdi Odluku o vanrednom stanju!

Podeli vest

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost poziva Narodnu skupštinu da potvrdi Odluku o uvođenju vanrednog stanja, koju su zajednički doneli predsednik Republike, predsednik Narodne skupštine i predsednik Vlade

Ujedno, neophodno je da budu potvrđene i sve uredbe koje imaju snagu zakona, a čije donošenje jeste bilo medicinski opravdano za vreme uspostavljanja održivog mehanizma kontrole rastuće pandemije COVID-19 virusa.

- Nema dileme da je Odluka o vanrednom stanju doneta u skladu sa Ustavom Republike Srbije i da je bilo nemoguće da se narodni poslanici sastanu za vreme pandemije - rekao je Spasić i dodao:

- Takođe, pozivam deo političke scene koji kritikuje postupak donošenja Odluke o vanrednom stanju da se ponaša odgovorno i da razumeju da politički interes u ovom momentu nije jednak interesu nacije da se pandemija stavi pod kontrolu. Apleujem i na političku scenu da bude spremna na ozbiljne napade na najbliže saradnike predsednika Republike od strane neodgovornih pojedinaca i spolja i iznutra, jer je očigledno da koriste ovu veoma ozbiljnu nepriliku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 3 godine

sve sto je rekao gospodin Spasuc su cinjenice a đilas i njegova bulumenta samo nek kazu sta su radili dok su bili na vlasti unistili su sve i donosili zakone za sebe i svoje partije i opljackali Srbiju do gole koze i sad bi da vladaju da ovo sto je stvoreno pokradu i opet neko da vadi kestenje umesto njih

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija