• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2020

16:38

ONI ŠTO POZIVAJU NA OKUPLJANJE TOKOM POLICIJSKOG ČASA, TREBA DA POSETE LEKARA, ALI NE ZA KORONU! Kena: Nije mi jasno zašto je vrh DS promenio odluku!

Politika

ONI ŠTO POZIVAJU NA OKUPLJANJE TOKOM POLICIJSKOG ČASA, TREBA DA POSETE LEKARA, ALI NE ZA KORONU! Kena: Nije mi jasno zašto je vrh DS promenio odluku!

Podeli vest

Poslanik DS Radoslav Milojičić Kena kaže da mu nije jasno zašto je vrh stranke prvo doneo odluku o učešću u radu parlamenta, pa je danas poništio, mada će, kaže, poštovati tu odluku, a za one koji planiraju okupljanje u vreme kada se pojavljuju novi oboleli od korone i mrtvi - kaže da su nerazumni


Milojičić je kazao i da će poslanici demokrata danas imati sastanak putem zum aplikacije i da će razgovarati o odluci DS i o sutrašnjim aktivnostima.

- Siguran sam da će poštovati odluku stranke da ne učestvujemo na sutrašnjoj sednici parlamenta. Sa mnogim odukama se nismo slagali i do sada, pa smo ih ispoštovali - rekao je Milojičić za Tanjug i dodao da DS nije ni (Zoran) Lutovac, niti bilo ko od njih, i da je veća od svih.

- Meni samo nije jasno šta se to promenilo, pa je neko glasao da se uđe u skupštinu, a da dan posle bude protiv toga. Voleo bih da čujem koje su okolnosti dovele do promene stava - rekao je Milojičić.


- Niko nas nije obavestio o razlozima, a težimo demokratiji - ističe Milojičić.

On je poručio da DS ne sme da se ponaša kao SNS koja, prema njegovoj oceni, ne poštuje institucije i procedure.

Za one koji "pozivaju na okupljanje u vreme policijskog časa, i to kada se dnevno razboli 400 ljudi, a petoro umre", kaže da "treba da posete lekara, ali ne za koronu".

Upitan da li misli na nekog iz opozicije, s obzirom da su njihovi predstavnici danas najavili protest za četvrtak u 18 časova ispred skupštine, Milojičić je ponovio da "svako ko želi da se okuplja u vreme policijskog časa, dok dnevno izgubimo petoro ljudi, treba da poseti lekara".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
šumar bk2

pre 3 godine

Iskoristili ste tog otpadnika da imate alibi.

Cole5

pre 3 godine

jadničak kena se ponaša ko francuska sobarica kao nezna ko im iza leđa naređuje šta će da rade.

Drago

pre 3 godine

Kako mu nije jasno? Zavisi šta se Djilasu prohte, a Lutovac izvede.

Gloria

pre 3 godine

U mom kraju Beograda veceras sam dozivela najvecu buku i bes gradjana koji su, u vreme kada je trebalo aplaudirati lekarima i medicinskim sestrama, protestovali protiv onih koji su samo brinuli o nasem zdravlju, nasim zivotima i nasoj drzavi! Ovo je definitivno najveca bruka i sramota naseg naroda, ogromno, konacno razocarenje...Da li je narod toliko izopacen ili toliko glup da naseda na trikove politicara kojima je stalo samo da se ponovo dokopaju vlasti, ne mareci uopste za mizerni narod?!

Munze

pre 3 godine

Narod je pod velikom stresu zbog cele situacije i na sve to treba da se stresiraju od sake ovcica ispranih mozgova koji prave buku udarajuci u serpe kao nezdravi.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija