• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2020

13:54

(VIDEO) OVO JOŠ NIJE VIĐENO! MAJA GOJKOVIĆ ISKLJUČILA MIKROFON MINISTRU! Vulin burno reagovao zbog poslanika opozicije: VI LAŽETE, VI LAŽETE!

Politika

(VIDEO) OVO JOŠ NIJE VIĐENO! MAJA GOJKOVIĆ ISKLJUČILA MIKROFON MINISTRU! Vulin burno reagovao zbog poslanika opozicije: VI LAŽETE, VI LAŽETE!

Podeli vest

Bučna rasprava umalo je eskalirala u svađu, a prekinuta je samo brzom reakcijom predsednice Skupštine Maje Gojković, koja je prekinula govor ministra Aleksandra Vulina

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković isključila je mikrofon ministru odbrane Aleksandru Vulinu, jer se, po njenoj oceni, neprimereno obratio opozicionom poslaniku Nove stranke Zoranu Živkoviću, koji je ušao u plenumsku salu.

Izjava predsednika Nove stranke i narodnog poslanika Zorana Živkovića razbesnela je ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Gojković je dozvolila Vulinu repliku, ali je ministar previše burno reagovao.

- On laže, on laže - rekao je Vulin povišenim tonom, zbog čega je predsednica parlamenta reagovala i ministru isključila mikrofon.

- Ministre, molim vas! Neću dozvoliti da bilo koga vređate. Ako želite da se obratite, prijavite se i govorite, ali bez vređanja - rekla je predsednica Skupštine.

Poslanik Živković tvrdio je da se javne površine i bolnice u Srbiji dezinfikuju alkoholom. Osim što nije bio u pravu, naročito je istakao kako su "morali Rusi da dođu, pošto oni dezinfikuju vodkom umesto alkoholom". 

Vulin je kada je dobio reč kazao da je Živković u svom napadu mržnje rekao kako vojska nije adekvatno zaštićena i "zašto naša jedinica ABHO nije mogla sama sa 70 odstotnim alkoholom da dezinfikuje ulice već za to moraju da dolaze Rusi koji će to da rade sa 70 odstotnom votkom".

"Ovo je primitivna uvreda naše ruske braće. Ne zna ništa, a voli da laže", rekao je Vulin i dodao da se ulice ne dezinfikuju alkoholom već natrijum hipohloritom koji se dobija iz industrijske soli.

"Osim što zna da mrzi našu vojsku i našu rusku braću ne zna ništa o onome o čemu govori", dodao je Vulin.

Kaže, takođe, da je naš ABHO to uradio u mnogim gradovima i opštinama i to više puta: Kruševcu, Valjevu, Negotinu, Despotovcu, Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Raškoj, Kraljevu, Čačku, Vlasotincu, Babušnici, Medveđi, Bojniku, Lebanu, Presevu, Svrljigu, Leskovcu, Bačkoj Topoli, Chupriji, Paraćinu, Novom Pazaru, Vranju, Bujanovcu i drugim.

Dodao je da su za vreme DOS-a ukinuti korupsi i armije, kao i da je ta vlast svela ABHO na samo jedan bataljon.

"Hvala Bogu što postoje ruski prijatelji koji su nam tu pomoć dali i pomogli. Da pripadnici vojske nisu adekvatno zastićeni imali bi na hiljade zaraženih, a nema ih , ne mojte da budete tužni zbog toga", poručio je Vulin poslaniku Živkoviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 3 godine

Zar se ti Živkoviću ničeg ne stidiš? Dođe neko da ti pomogne a ti ne ceniš njegovu pomoć već se ismevaš i lupetaš: " ... kako su "morali Rusi da dođu, pošto oni dezinfikuju vodkom umesto alkoholom"". Takvi kao ti ne zaslužuju ničiju pomoć, iako ti je koliko vidim veoma potrebna. Ti si SRAMOTA za Narodnu skupštinu i ovu državu!

Docaa

pre 3 godine

Jel` to onaj žile koji je od kokoške gubio u igri iks-oks?

NEBOJŠA

pre 3 godine

I TREBA ŽIVKOVIĆ DA VAS VREĐA.ŠTO GA NISTE UHAPSILI ZA PLJAČKU 20 MILIONA EURA,OD KOJIH JE KUPIO SILNE VINOGRADE I VINARIJU,A O UČEŠĆU U UBISTVU ĐIINĐIĆA DA I NE GOVORIM !!!DAKLE NEKA VAS PLJUJE I DALJE,ZASLUŽILI STE

ZB

pre 3 godine

Ko je taj Živković najbolje znaju nišlije. Pitajte njih o njegovim kvalitetima.

Božidar Anđelković

pre 3 godine

Posle 5. oktobra 2000. u Srbiji se pojavio slogan: Devedesetih smo udarali u šerpe, danas se udaramo u glavu!

Still Are

pre 3 godine

Da taj Zivkovic malo obraza ima..nikad ne bi usao u narodnoj skupštini.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija