• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2020

19:45

NOVI SKANDAL U SKUPŠTINI! PREDSEDAVAJUĆI UZVIKNUO: TO JE LAŽ! Poslanik udario na Vojsku Srbije!

Politika

NOVI SKANDAL U SKUPŠTINI! PREDSEDAVAJUĆI UZVIKNUO: TO JE LAŽ! Poslanik udario na Vojsku Srbije!

Podeli vest

Narodni poslanik Enis Imamović iz poslaničke grupe LDP, LSV, SDA izneo je stravičnu optužbu u parlamentu, nakon čega je čak i predsedavajući uzviknuo: To je laž!

- Vojska Srbije je tokom devedesetih godina okretala topovske cevi prema Novom Pazaru - rekao je Imamović.

Predsedavajući Skupštine u tom trenutku bio je Veroljub Arsić koji je uzviknuo: To je laž, a potom je reč dao ministru odbrane Aleksandru Vulinu.

- Ovakvu količinu mržnje prema sopstvenom narodu odavno nisam video. Ovo će obeležiti današnju sednicu, obeležiće je ružno. Lepo je rekao Miloš: "Ne znam zašto me taj čovek toliko mrzi, nikakva mu dobra nisam učinio." E, pa u ovom slučaju znamo što mrzi - rekao je ministar Vulin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Posto ne pljuje na poslanicku platu i dnevnicu, dajte mu duplo da moze bolje da blati drzavu koja mu daje

Realno

pre 3 godine

Taj je isti pre neki dan ljubio ruke i skute, kada su uzimali respiratore i kada im je ta ista vojska radila dezinfekciju. A sada naravno rani kuče da te ujede. Ali sam isto tako siguran da većina njegovih sugrađana ne misli tako.

Bravo Vulin

pre 3 godine

Oni nas mrze i mrzeće za vjek vjekova ,jer boli ih to što su promenili veru,poturčili se.Svi što su protiv države Srbije treba hapsiti,video sam komentare nekog prof.uni. iz Sjenice o ratu u Bosni komentariše na fejsu i država Srbija to ne prati,ne hapsi bagru.Uradi u USA tako na fejsu komentar protiv države ili ovo govedo u skupštini,protiv države u kojoj živiš,takve treba proterati neka idu iz zemlje koju mrze od imena do gradjana .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija