• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.04.2020

12:52

ČEMU DA SE NADAJU GRAĐANI OD OVAKVOG DIVLJAKA, NEMA KRAJA PROSTOTI I BAHATOSTI Obradović: Pokazali su kako poštuju žene

Politika

ČEMU DA SE NADAJU GRAĐANI OD OVAKVOG DIVLJAKA, NEMA KRAJA PROSTOTI I BAHATOSTI Obradović: Pokazali su kako poštuju žene

Podeli vest

Potpredsednica SNS Marija Obradović osudila je danas ponašanje Sergeja Trifunovića koji je, kaže, pretio i najvulgarnijim rečnikom vređao starije komšije i istakao da u Srbiji nema mesta prostoti poput Trifunovićeve.

Time je, smatra Obradović, potvrdio da nema kraja njegovoj prostoti i bahatosti.

„Nova žrtva nasilnika Sergeja, posle pokazanog srednjeg prsta građanima ispred parlamenta, sinoć je bila starija gospođa koja, po Sergejevom mišljenju, ne sme da iznese svoj politički stav, a mora da trpi njegovo bahaćenje, namerno uperenim zvučnikom u njen prozor“, navela je Obradović u pisanoj izjavi.

Kaže da se Trifunović, koga je nazvala „opozicionim divljakom“, najružnijim psovkama i otvorenim pretnjama, i verbalno i kasnije na društvenim mrežama, kandidovao za prvog među najgorima.

Foto: Tanjug

Na sledećem skupu Saveza za Srbiju, navodi Obradović, Ðilas će ga sigurno pohvaliti za „ovo prostačko ponašanje“ jer, dodaje, napadi na žene i penzionere su sada svakodnevica ovog dela opozicije.

„I još jednom su pokazali kako poštuju žene, starije sugrađane i to sve u centru Beograda. Čemu da se nadaju ostali građani od ovakvog divljaka? Valjda o tome razmišljaju svi oni kojima je Sergej potencijalno bio politički prihvatljiv. U Srbiji ovoj prostoti nema mesta“, poručila je Obradović.

Trifunović je sinoć na tviteru objavio snimke, na kojem se čuju uvrede na račun komšinice koja je izrazila protest u odgovor na „lupanje u šerpe“ sa prozora i terasa u 20. 05, koje traje od pre četiri večeri.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceda

pre 3 godine

Ovo nije prvi put da Trifunovic pokazuje svoj bezobrazluk, bahatost.....vredjajuci obicne ljude a i visoke politicare. Nije mi jasno kakav mi to zakon imamo, da on ne odgovara za svoje postupke? Moj komsija, pravnik, proveo je skoro ceo zivot u zatvoru, zato sto je vredjao drzavu i Tita. Izadje iz zatvora, ode u kafanu, napije se i opet vredja, naravno ide ponovo u zatvor.

OBRADOVIĆ: Opozicija sa najviše primedbi neće u Skupštinu!
Politika

OBRADOVIĆ: Opozicija sa najviše primedbi neće u Skupštinu!

Vlada Srbije i predsednik Republike su pokazali odgovornu i ozbiljnu politiku u vanrednom stanju, a poslanička grupa SNS će je tokom sednice Skupštine Srbije, na kojoj će biti reči o donetim merama, istom snagom braniti, kao što je to činio Aleksandar Vučić, rekla je danas poslanica naprednjaka Marija Obradović

27.04.2020

15:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija