• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2020

10:02

MILANOVIĆ BUDI NADU DA ĆE USTAŠTVO BITI ODBAČENO! Aleksandar Vulin o potezu hrvatskog predsednika

Politika

MILANOVIĆ BUDI NADU DA ĆE USTAŠTVO BITI ODBAČENO! Aleksandar Vulin o potezu hrvatskog predsednika

Podeli vest

Odbijanje predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da se pojavljuje uz ustaške simbole budi nadu da će u Hrvatskoj najzad doći do institucionalnog odbacivanja ideologije ustaštva i da će Hrvatska prestati da traži opravdanja za zločine NDH i polaže vence na ustaške grobove u Blajburgu, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin je u izjavi za javnost istakao da građanski rat u Hrvatskoj tokom devedesetih godina nikada neće biti posmatran na isti način među Srbima i Hrvatima, ali da genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima počinjen od ustaša, 20.000 poklane dece u Jasenovcu, ne ostavljaju ni najmanju mogućnost za drugačije poglede ili tumačenja.

Vulin je izrazio nadu da Milanovićev primer neće ostati usamljen, saopštilo je Ministarstvo odbrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rade

pre 3 godine

Mani se Milanovica i dobrih namjera hrvata.Dokle ce Srbi biti glupi i vjerovati latinima?Dolazi ljeto a samim tim i turisticka sezona pa sad braco srbijanci pozurite u Hrvatku da spasete bracu Hrvate.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija