• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

12:01

ŠOK PRIZOR U ĐILASOVOM INTERVJUU! Sad je sve jasno, OVO SU NJEGOVI IDOLI! (FOTO)

Politika

ŠOK PRIZOR U ĐILASOVOM INTERVJUU! Sad je sve jasno, OVO SU NJEGOVI IDOLI! (FOTO)

Podeli vest

Dragan Đilas je tokom intervjua sasvim slučajno otkrio koja je zapravo njegova prava politika!

Naime, dok je pričao sa novinarom, zaboravio je da sakrije knjigu sa nacističkim simbolom!

Foto: Printscreen

Sudeći po koricima, reč je o knjizi "Uspon i pad Trećeg Rajha", čime je Đilas potpuno otkrio kakvom se ideologijom vodi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Ne brinite. Policija je odmah upala kod njega i zaplenira sam materijal a njega privela i dredila mu pritvor. Malo sutra

Dragan

pre 3 godine

Ej, da se malo Nemci vrate, pa da ih razjure u zavičaje iz kojih su se dovukli.

Kameleon

pre 3 godine

Ha ha ha, koga bre lažeš Điki? Strane agencije te snimaju i TV emituju? Pa poslednji politički debil u Srbiji zna da su sve te "vesti", "komentari" i "ocene" političke situacije u Srbiji NARUČENE i PLAĆENE a u velikom broju slučajeva čak i NAPISANE tvojom rukom. Isto kao što "grupa poslanika EP" objavljuje pamflet o "zabrinutosti za stanje u Srbiji", koji si TI NAPISAO pa ga dao Tanji Fajon da se Vlasi ne dosete. Neverovatno je da si toliko GLUP i umišljaš da to niko ne vidi i ne prepoznaje - samo pogledaj svoj rejting i biće ti jasno da su te ljudi provalili i pročitali. Džaba trošiš svoje pare i pare mentora preko bare, NAROD TE NE ŽELI i nećeš na vlast više doći nikada.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija