• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2020

20:50

(VIDEO) SRBIJA USTALA PROTIV ĐILASOVE KORONA KOALICIJE! Gradovima odjekuje "Đilase, lopove!"

Politika

(VIDEO) SRBIJA USTALA PROTIV ĐILASOVE KORONA KOALICIJE! Gradovima odjekuje "Đilase, lopove!"

Podeli vest

Građani Srbije ponovo su spontano odgovorili na inicijativu Udruženja za zaštitu mladih, pa su u 20:30 časova sa svojih prozora i balkona rekli glasno NE tajkunskim političarima koji otimaju aplauz lekarima u ovim teškim vremenima za našu zemlju

Evo kako je večeras bilo na Bežanisjkoj kosi.

I Šabac je večeras vikao "Hej, hej Đialse, vrati pare lopove".

Ovako je bilo u Borči.

I Dorćol je ustao protiv žutih tajkuna.

U Valjevu se takođe orilo "Đilase, lopove"!

I na Savskom vencu je večeras bilo protesta.

Ovako je bilo u Loznici.

U Nišu je to izgledalo ovako.

Na Zvezdari, u Učiteljskom naselju, takođe je odjekivalo protiv tajkunske korona opozicije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Udruženje za zaštitu mladih (@asocijacija_mladih) on May 3, 2020 at 12:47am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JA

pre 3 godine

100 % podrška onom delu SRB koji je ustao protiv ovih ,, ŽUTIH OLOŠ LOPOVA = JAJARA " !!!????

Rade

pre 3 godine

Đilase, nije narod glup. Viđen si bre. Imao si priliku, pokazao si se. Šta ti misliš, neko je pao sa Marsa. Pa nis ni ti a ni mi. Daj oladi. Urazumi se bar malo.

Arsa

pre 3 godine

Za ono glumatanje oko uznemiravanja dece kao da ga je spremao Sergej: od lošeg glumca i lošeg političara dobiješ dva loša glumca i dva još gora političara

Nikola

pre 3 godine

Ko se mača lati, od mača pogine. Đilas se setio da nas maltretira šerpama sa balkona, pa mu se ne dopada kada mu se vraća! Mene i moju decu uznemiravaju šerpe, pa neka malo i njega neko maltretira! Svaka čast onome ko se setio da mu vrati loptu. Jedino mi se vreme ne dopada. Ja bih njih pokrio odmah u 20.05!

Stranix00

pre 3 godine

Kakav je taj Zuco namazanko,pazi molim te ,deca mu placu jer su cula kako pola Srbije urla da je lopov i jos je dao da ga neko snima i pri tom cmizdri kao neka curica??!!! Pa da li njegova deca znaju koju lovu je njihov tajko istoj toj Srbiji opljackao ,a?Ma hapsiti ga cim prije,pa nema vise budala,pa koliko je opajsao u Srbiji bi se mogla napraviti fabrika i zaposliti 500 radnika.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija