• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2020

17:23

SKANDALOZNO! RASKRINKAN ĐILASOV PERFORMANS! Pre nego što je snimatelj rekao "Može", a žutom tajkunu krenule suze, OBJAVLJENA JE OVA KOLUMNA!

Politika

SKANDALOZNO! RASKRINKAN ĐILASOV PERFORMANS! Pre nego što je snimatelj rekao "Može", a žutom tajkunu krenule suze, OBJAVLJENA JE OVA KOLUMNA!

Podeli vest

Lider dela opozicije okupljenog oko Saveza za Srbiju Dragan Đilas sinoć je imao maestralan performans na kojem bi mu pozavideli čak i glumci sa dugim stažom. Međutim, dan kasnije, otkriva se pozadina cele priče. Pre skandaloznog snimka objavljena je kolumna na portalu koji kontroliše upravo žuti tajkun Đilas

Kolumna Milenka Vasovića pod naslovom: "Da li režim priprema Đilasa za odstrel", objavljena je kao uvertira "performansa u suzama" Dragana Đilasa.

U ovoj kolumni novinar upozorava da tajkunskom političaru preti opasnost od strane režima i da svašta može da mu se desi. 

Foto: printscreen

Samo nekoliko sati kasnije, Đilas u suzama, nakon snimateljevog znaka "Može", saopštava tužnu priču kako su mu deca preplašena od nekakve rulje koja je navodno puštala snimljene pokliče "Đilase, lopove" ispod njegovog prozora.

Čovek koristi decu za jeftine političke poene. Nema dalje.

Performans je za 10, moral 0.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OBAVEZNO PROČITAJTE! BAKAREC RAZOBLIČIO OPOZICIJU: Razobručeno Đilasovo i Trifunovićevo nasilje!
Politika

OBAVEZNO PROČITAJTE! BAKAREC RAZOBLIČIO OPOZICIJU: Razobručeno Đilasovo i Trifunovićevo nasilje!

Paralelno sa popuštanjem mera države, Đilasov SzS je ponovo pokrenuo spiralu nasilja. Strogo gledano oni od nasilja nisu odustali ni u vreme najžešće epidemije, samo im je tada preče bilo da pokupuju toalet papir, zbog toga što su se usrali od korone, pa je nasilje bilo u drugom planu. Đilasovci su sve vreme dok je trajalo vanredno stanje sabotirali mere države, unosili haos i zabunu, predlažući štetne mere, piše politički analitičar i odbornik SNS u Skupštini Beograda Nebojša Bakarec

03.05.2020

20:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija