• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

05.05.2020

13:13

GOJKOVIĆ: Da li će oni koji su zaplakali zbog izmišljenih napada na Đilasovu decu makar osuditi napad na Vučićevu decu?

Politika

GOJKOVIĆ: Da li će oni koji su zaplakali zbog izmišljenih napada na Đilasovu decu makar osuditi napad na Vučićevu decu?

Podeli vest

Najoštrije osuđujem najnoviji napad na sina predsednika Republike Srbije, Danila, koji nedvosmisleno pokazuje nastavak politike koji od dece predsednika Srbije pravi mete i stalno ih izlaže brutalnim pretnjama, uvredamada i napadima, izjavila je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković


- Očigledno oni koji svoje političko delovanje u nedostatku argumenata, zasnivaju na mržnji, agresiji, nasilju i deljenju građana, sada jasno pokazuju da ne prezaju ni od čega u nameri da predsednika satanizuju u želji da bez izbora dođu na vlast - rekla je Gojković.


Prema njenim rečima, za razliku od dece Dragana Đilasa, koju niko nikada nije ni napao ni pomenuo, jedina meta svakodnevnih monstruoznih napada su deca predsednika Srbije, a da niko nikada iz Saveza za Srbiju to nije osudio.

- Duboko verujem da sva deca u našem društvu moraju biti zaštićena i bezbedna, ali postavljam pitanje da li će sada svi oni koji su zaplakali zbog izmišljenih napada na decu Dragana Đilasa, ovog puta bar osuditi napad na decu Aleksandra Vučića - upitala je Maja Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ĐILAS GLUMI ŽRTVU, CMIZDRI ZBOG SVOJE DECE KOJU NIKO NIJE POMENUO, A LIČNO NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVOG SINA DANILA!
Politika

ĐILAS GLUMI ŽRTVU, CMIZDRI ZBOG SVOJE DECE KOJU NIKO NIJE POMENUO, A LIČNO NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVOG SINA DANILA!

Samo dva dana nakon što je lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas na Tviteru objavio snimak u kome plačnim glasom objašnjava kako su mu napadnuta deca jer su iz komšuka čula skandiranje. "Đilase, lopove", portal Krik.rs, koji je pod njegovom kontrolom, nastavio je najprljaviju kampanju protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića

05.05.2020

12:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija