• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2020

10:11

SKANDAL U SKUPŠTINI! Boško Obradović upao na sednicu, DUVAO U PIŠTALJKU I URLAO S NAMEROM DA IZAZOVE HAOS!

Politika

SKANDAL U SKUPŠTINI! Boško Obradović upao na sednicu, DUVAO U PIŠTALJKU I URLAO S NAMEROM DA IZAZOVE HAOS!

Podeli vest

Lider pokreta Dveri i najbliži saradnik Dragana Đilasa upao je na sednicu Skupštine Srbije s namerom da izazove haos

Obradović je u skupštinsku salu uleteo duvajući u pištaljku i urlajući: "Dole Vučić", zbog čeka je predsednica parlamenta bila prinuđena da prekine zasedanje izričući mu meru udaljenja sa sednice.

Foto: printscreen RTS

Na još jedan sumanut gest Boška Obradovića, kome je očigledno cilj bio da izazove sukob u skupštinskoj sali, prisutni poslanici nisu odreagovali i za sada je situacija pod kontrolom.

Podsetimo, Boško Obradović je 27, decembra takođe upao u skupštinsku salu, pokušavajući da izazove sukob sa poslanicima. On je u salu tada ušao sa transparentom "Milo lopove, ne damo ti svetinje", na šta je reagovao poslanik SNS Aleksandar Martinović.

Tada je došlo do koškanja poslanika, a predsednica Skupštine Maja Gojković prekinula je sednicu.

Obradović je potom izbačen iz sale.

Skupština Srbije danas razmatra Predlog odluke o ukidanju vanrednog stanja koji je podnela Vlada Srbije.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednice parlamenta Maje Gojković, poslanici će razmatrati i Predlog zakona o važenju uredaba koje je Vlada uz supotpis predsednika Republike donela za vreme vanrednog stanja i koje je Narodna skupština potvrdila, a koji je podnela Vlada Srbije.

Parlament je pre šest dana potvrdio odluku o uvođenju vanrednog stanja radi sprečavanja širenja korona virusa i Zakon o potvrđivanju uredbi koje je vlada, uz supotpis predsednika, donela za vreme vanrednog stanja.

Ukidanje vanrednog stanja, uključujući i policijskog časa, ne znači i da neke mere uvedene tokom borbe sa virusom korona neće ostati na snazi.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tihi

pre 3 godine

Ovaj covek nije politicar, on i ekipa oko njega rade verovatno kako im se kaze, nadam se da ce posle izbora shvatiti da se duvanjem u pistaljku ne moze baviti politikom vec moze da sudi fudbalske utakmice u nekoj osnovnoj skoli.

Goran

pre 3 godine

Dakle, veću budalu u skupštini nisam video a pratim je redovno. Zar je moguće da čovek koji ruši poredak može da bude poslanik. Isto tako bezbednosni organi skupštine su pokazali svoju nemoć. Zar je moguće da ne mogu da ga izbace. Pa on i onako nije učestvovao u radu skupštine a uzimao je platu. Treba tu dosta da se menja. Odgovornost i za onoga koji mu je dozvolio da podigne poslaničku platu. Radnik tri dana ne dođe na posao - otkaz. Ovog nema na poslu par meseci i nikom ništa. Lep primer dajete poštenom narodu.

srbija

pre 3 godine

Narode pobogu, neka mi Bog oprosti sto cu ovo izreci na danasnji sveti dan Djurdjevdan. Ovog coveka pod oznakov VRLO HITNO poslati na lecenje. Nema tu politike, demokratije ili uvrede. Pomozite coveku, Bog ce Vam to priznati, a sa druge strane spasite Srbiju i srpski narod. Verujem u Boga i Vas koji ovo mora da jednom vec uradite. Zivela nam Srbija i njeni posteni, vredni lekari, medicinsko i nemedicinsko osoblje, vojnici,policajci, prodavci , penzioneri, disciplinovani gradjani, radnici i ljudi sa sela....svi koji se razlikuju od ovog ..... !

Lala

pre 3 godine

Dokle više treba da gledamo ovog klovna. On je samo za cirkus, a ne za skupštinu!

stefanovic mpmcilo

pre 3 godine

Odmah tom ludaku ukinuti imunitet i osuditi ga na zatvorsku kaznu zbog narusavanja rada skupstine i skrnavljenja nase zastave a to pod hitno.

milankukic

pre 3 godine

srbijo na vreme pocni da deluješ jer ce ti se ovo obiti o glavu samo poštuj zakon te budale odmah u zatvor on je odavno trebao da izgubi imunitet i da zakonski odgovara i da greje zatvorske prostorije

Niš

pre 3 godine

Kako poslanik može da ,, upadne '' zar on nema slobodan ulaz u Skupštinu?

zora

pre 3 godine

Obradovic je OVAN koji vise nema sta da izmisli pa onako pognute glave pravo u zid.Da li te se roditelji stide OVNU?

Maganik

pre 3 godine

Ostalo mu samo da duva i duva i duva.... U pištaljku?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija