• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2020

10:37

FAŠISTA OBRADOVIĆ SRUŠIO ZASTAVU SRBIJE DOK SU GA IZNOSILI NAPOLJE! Prekinuta sednica, haos u Skupštini!

Politika

FAŠISTA OBRADOVIĆ SRUŠIO ZASTAVU SRBIJE DOK SU GA IZNOSILI NAPOLJE! Prekinuta sednica, haos u Skupštini!

Podeli vest

Prekinut prenos!

Lider pokreta Dveri Boško Obradović napravio je haos danas u Skupštini, kada je upao na sednicu i duvao u pištaljku, a potom se sukobio sa obezbeđenjem!

Njemu je izrečena mera udaljenja, a Obradović nije dao da mu priđu, a onda se verbalno, a zatim i fizički obračunavao sa obezbeđenjem.

Sednica je prekinuta na 20 minuta, a fašista Obradović je u trenutku dok ga je obezbeđenje iznosilo napolje, zgrabio zastavu Srbije i srušio je.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nedžad

pre 3 godine

Jest iritantan ali je jedini istinski opozicionar u Srbiji. Čanak, Šešelj i Čeda su samo ikebane.

Marcco

pre 3 godine

Imate veoma čudno poimanje politike, opozicije, skupštine i načina prodobijanja političkih poena od strane glasačkog tela, izuzimajući nekoliko klinaca sličnih njemu kojima je ovo "simpatično"...

Coka

pre 3 godine

Ovaj komentar je pisao covek koji nema veze sa rasudjivanjem!Opozicionar ima stav politiku,a ovaj sljam nema nista!

milankukic

pre 3 godine

nedžad ako jee on jedini pravi opozicionar onda sam ja rokfelewer on je obicna jajara i nista drugo Đilasova pudlica koja laje i gubi sve ono sto je imao dok se nije udružio sa lopovom

anarhista

pre 3 godine

jesu li ga za noge i ruke zaljuljali i prebacili preko rampe?

Rade

pre 3 godine

Ne mogu da verujem, da u Srbiji nema institucije, koja može da obuzda i sankcioniše ovu budalu, koja maltretira ceo Srpski narod ! ! ! ! ! ! !

Rale

pre 3 godine

Nije mu mesto u Skupštini Srbijw. Kako očekuje poštovanje od drugih kad on ništa i nikog ne poštuje!

Mrgud

pre 3 godine

Poslednji trzaji Boska....budala,silom se nista ne postize. ...gde su ti pajtosi?...ajd papAaa Bosko....

Lovac

pre 3 godine

Svetinja junaka na kajmakcalanu, mackov kamen, kolubara, Korridor posavina, kosare, pastrik od kosova do danasnjeg dana!!! Srbska zastava!!!!! Svetinja se nadira prokleti bio svaki izdajnik.!!!

Duca

pre 3 godine

On se jadan toliko trudi da pripadne `eliti` beogradskoj, ali je izabrao pogresan put. Odbacice ga cim im ne bude trebao. Ali, kako to njemu dokazati. Ovo sto radi necu ni da komentarisem, steta pisanja.

Rasa

pre 3 godine

Ja pitam po hiljaditi put ovu vlast i tuzilastvo kad cete poceti da radite vas posao da uvedete zakon u ovoj zemlji za ovakve a ne da obicne postene ljude kaznjavate i maltretirate glupim zakonima .Kad cete prevazici strah od zapada pa da sve te idiote strpate u zatvor KAD,KAD

Duca

pre 3 godine

Oni to i rade da ih neko uhapsi pa tek bi onda videla kukumajcenja. Ne hapsiti, pustiti da sve pokazu kakvi su. Ovo je odlicno da narod vidi, gube sigurno.

Dule

pre 3 godine

Koja budaletina, ali kad bi jednom uredno dobio batine bio bi veoma fin. To je odlika takvih kao sto je on. Vaspitanje coveka se donosi od kuce, verovatno mu ni roditelji nisu nesto posebno vaspitani kad su dozvolili da neko raste i izraste u takvu budaletinu. No, ipak je on to radio za nekih 10-15 evra koje dobija od Djilasa ili Jeremica, buduci da svi znaju da je "Boki" barem ga tako vabe tj. zovu zbog njegove orijentacije u sustini "goljo" i da sve radi za 10-15 evra, ama bas sve.

Paja

pre 3 godine

Izduvao je on svoje. sad jos malo da pirka u pistaljku i kraj.

Rajko

pre 3 godine

Strpajte ovu budalu u Kovin ali u sobi gde ima Covid 19 Ovako ponasanje nema veze sa opoziciom, ovo je slucaj za ludnicu i to u ludacku kosulju.

zoran

pre 3 godine

Od koga je to naucio?...pa, od radikala svojevremeno.

Žigolo

pre 3 godine

Bezobrazna bitanga koja se krije iza poslaničkog imuniteta i radi šta mu je volja. Zato je Đilas angažovao i plaća njega i Mariniku Tepić. Na svu sreću neće još dugo, kad se izabere novi saziv njih sigurno neće biti među onima koje je narod izabrao. Posle toga neće moći ni da uđu u zgradu a ne a prave svinjarije a neće imati ni imunitet pa će garantovano da uvuče rogove jer bi za svako ovakvo sranje završio u Zabeli.

Marko M

pre 3 godine

Nisam ljubitelj politicara generalno. Vucic mi nije nista posebno drag jer i on ima stotinu mana, ali kada vidim alternativu povraca mi se.

Obilix

pre 3 godine

Eeto dok ova seljačina duva u pištaljku poslanik-poslanica na FEJSU,strašno...video zapis 01:44....

Boban55

pre 3 godine

Ja da sam ovo uradio 15 dana zatvora najmanje. Ovako ovaj veseli Boškić može da radi šta hoće... dokle više? Pa državo Srbijo Reaguj!!!

Mire

pre 3 godine

Izrode izdajnicki,ZASTAVA MAJKE SRBIJE SE NE DIRA!!! Za nju smo se borili i ginuli a ne da je govno kao ti prlja svojim izdajnickim rukama!!!! Seme ti se zatrlo gnjido izdajnicka!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija