• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.05.2020

12:38

I JEREMIĆEV POSLANIK SHVATIO S KIM IMA POSLA! Aleksić: Obradovićev ekstremizam nedopustiv i za svaku osudu!

Politika

I JEREMIĆEV POSLANIK SHVATIO S KIM IMA POSLA! Aleksić: Obradovićev ekstremizam nedopustiv i za svaku osudu!

Podeli vest

Narodni poslanik Miroslav Aleksić osudio je incident koji je napravio Boško Obradović na zasedanju parlamenta i istakao da je Narodna stranka apsolutno protiv svake vrste ekstremizma i necivilizovanog ponašanja


Prema njegovim rečima, Narodna stranka podržava ukidanje vanrednog stanja, ali ne podržava da se odmah krene sa predizbornim radnjama.


Kako kaže, za vreme vanrednog stanja, građani Srbije su bili odgovorni, najveći broj se pridržavao svih mera, poštovao reč struke, nisu se izlagali opasnosti.

- Sve probleme koje smo imali tokom vanrednog stanja nisu izazvali građani, kao ni lekari i svo medicinsko osoblje, koji su istinski heroji i dugujemo im najveću zahvalnost - kazao je Aleksić.

Istakao je da je Narodna stranka donela odluku o bojkotu 20. avgusta prošle godine i da se ta odluka nije promenila, niti će se promeniti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija