• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskaliga.rs

06.05.2020

11:15

SRPSKA LIGA: Kriminalizovanjem MUP i napadima na porodicu predsednika Vučića opozicija želi nasilnu smenu vlasti

Politika

SRPSKA LIGA: Kriminalizovanjem MUP i napadima na porodicu predsednika Vučića opozicija želi nasilnu smenu vlasti

Podeli vest

Pokušaji dela opozicije da kriminalizuju rad Ministarstva unutrašnjih poslova i ponište sve dobre rezultate ministra Nebojše Stefanovića, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sastavni je deo prljave kampanje onih koji ne žele da na demokratski način i učešćem na izborima dođu na vlast već nasilnim putem – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

 

On je istakao da baš zato koriste svaki trenutak da dodatno destabilizuju zemlju, šireće laži i manipulišući javnosti, misleći da će napadima na predsednika lično, njegovu porodicu i decu popraviti svoj politički rejting i pridobiti poverenje građana.

- Sve one političke grupacije koje, bez ikakvih materijalnih dokaza, napadaju ministra Stefanovića i MUP očigledno žele da pomognu određenim kriminalnim grupama da nastave nesmetano da se bave kriminalom u Srbiji što im je trenutno onemogućeno – kaže Đurđev, dodajući da je deo tog plana da se diskredituje ne samo ministar Stefanović nego i predsednik Vučić, ali i da se unese nemir i strah u predsednikovu porodicu.

- Očigledno je da najglasniji predstavnici današnje opozicije u Srbiji žele da zloupotrebljavaju privatni život predsednika Vučića kako bi ga vređali i omalovažavali na ličnoj osnovi, sve sa ciljem da ga nasilim putem sklone s vlasti i u potpunosti udalje sa srpske političke scene – zaključuje
Đurđev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija