• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/pink.rs

07.05.2020

20:43

DRAGAN ĐILAS JE IZAŠAO VAN SVIH OKVIRA POLITIČKOG NADMETANJA! Lav Pajkić osudio napade na porodicu Vučić!

Politika

DRAGAN ĐILAS JE IZAŠAO VAN SVIH OKVIRA POLITIČKOG NADMETANJA! Lav Pajkić osudio napade na porodicu Vučić!

Podeli vest

Dan nakon što se lider opozicije i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio video snimkom na društvenim mrežama, u kojem je pokušao da izazive sažaljenje zbog dece koja nisu pomenuta, putem svojih medijskih glasila pokrenuo je prljavu kampanju protiv sina predsednika Aleksandra Vučića koji je samo pre nekoliko dana izašao iz bolnice

Predsednik organizacije Stub i voditelj emisije "Kontravizija" , Lav Grigorije Pajkić osudio je danas najoštrije napade na porodicu predsednika Vučića.

- Dragan Đilas izašao je van svih okvira političkog nadmetanja i na najogavniji način služeći se lažima i prljavom propagandom nastavio da vređa decu i porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

Da nema stida patetični lopov i lažov govori činjenica da mu se na meti našao sin predsednika, Danilo Vučić koji je pre samo nekoliko izašao iz bolnice gde se borio sa korona virosum. 

- Uverili smo se do sada da jedina politička platforma koju Dragan Đilas predstavlja građanima Srbije jeste polotika nasilja, laži i uvreda... te i nije čudo što mu se procenti podrške mere u promilima - izjavio je Pajkić.

On je takođe zatražio od nadležnih da povodom ovoga ali i svakog drugog napada, kojim je mesecima izložena porodica Vučić, odreaguju i u skladu sa zakonskim propisima kazne odgovorne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija