• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2020

00:00

KAKVI LAŽOVI, STRAŠNI LAŽOVI! TV N1 htela da opravda Đilasovog miljenika Boška Obradovića, ali EVO DOKAZA ŠTA JE RULJA RADILA ISPRED PREDSEDNIŠTVA! (VIDEO)

Politika

KAKVI LAŽOVI, STRAŠNI LAŽOVI! TV N1 htela da opravda Đilasovog miljenika Boška Obradovića, ali EVO DOKAZA ŠTA JE RULJA RADILA ISPRED PREDSEDNIŠTVA! (VIDEO)

Podeli vest

Televizija N1 zaista više nema skrupula. Izveštavajući sa večerašnjeg protesta ispred Predsedništva Srbije bez imalo stida slagali su da je Boško Obradović iskoristio nekakvu prazninu u ogradi da bi došao do ulaza u zgradu Predsedništva, a istina je potpuno drugačija

- Kako javlja reporter N1, oko 20.20 časova je došlo do komešanja kada je lider Dveri Boško Obradović odlučio da prođe ispred obezbeđenja koje je stajalo kod ulaza u Predsedništvo. On dodaje da je Obradović iskoristio prazninu u ogradi, prošao pored obezbeđenja koje nije intervenisalo, ali ni Obradović, sa nekoliko pristalica, nije se dugo zadržao na stepeništu - to je zvanični izveštaj ove televizije.ž

Istina je, međutim, malo drugačija. Odnosno, malo više. 

Videli ste kako je Boško preskočio ogradu, a koliko su demonstranti bili mirni, vidi se na ovim snimcima.

Razularena masa bez cilja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 3 godine

Kakvu sreću imaju što ja nisam vlast... Svi do jednog, večeras bi ostali tu, pored ograde

dragan

pre 3 godine

Nije to bila "praznina" u ogradi vec u mozgu ovog mucenika (Boska). Kukala mu majka.

Rada

pre 3 godine

Kakav lazov novinar, Obradovic iskoristio prazninu u ogradi pa je preskocio? Pa niko nija corav. Sramota je da se bas toliko laze.

Kazo

pre 3 godine

Zar ovi i drugi postojeći snimci, policiji, tužilaštvu i sudu, nisu dovoljni da konačno preduzmu radikalnije mere i dovedu stvari u red.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija