• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

08.05.2020

20:54

"OD PIJANIH BUDALA SE NIKADA NEĆU SKLANJATI"! Đukanović rasturio OPOZICIJU: Hrabri su u čoporu, SMEJAO SAM IM SE U LICE!

Politika

"OD PIJANIH BUDALA SE NIKADA NEĆU SKLANJATI"! Đukanović rasturio OPOZICIJU: Hrabri su u čoporu, SMEJAO SAM IM SE U LICE!

Podeli vest

Bliski susret sa divljacima predvođenim Srđanom Nogom i Milovanom Brkićem vecčras je imao i poslanik Vladimir Đukanović

Iako su na društvenim mrežama pokušali da ga optuže da je pobegao od njih, on kaže da se od "pijanih budala nikada neće sklanjati".

- Nemoj da lažu! Od takvih pijanih budala nikada niko ne beži. To što su oni hrabri u čoporu, da urlaju i dobacuju, to me baš briga! Ja sam izašao na glavni izlaz skupštine, lagano se prošetao do svog automobila i smejao im se u lice. I pošto vidim da lažu po mrežama da sam im pokazao srednji prst, moram da priznam da nisam, ali da mi je izrazito žao što to nisam uradio i da ću sledeći put to sigurno učiniti - poručio je Đukanovic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 3 godine

Ја се склањам пијаним будалама... Паркирам " са стране", и онда чекам, да ... - "изветри"....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija