• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2020

22:03

AUUU, AL' GA JE POKOPALA! Doktorka Kisić Tepavčević u nekoliko reči RASTURILA Boška Obradovića, a onda POTKAČILA i Čedu!

Politika

AUUU, AL' GA JE POKOPALA! Doktorka Kisić Tepavčević u nekoliko reči RASTURILA Boška Obradovića, a onda POTKAČILA i Čedu!

Podeli vest

Doktorka Darija Kisić Tepavčević kratko je prokomentarisala divljanje Boška Obradovića ispred Narodne skupštine i napad na poslanika Marijana Rističevića

- Gospodin Obradović ne nosi masku, niko oko njega je ne nosi. Niste ni vi, gospodine Jovanoviću, nosili masku. Na snimku se vidi. Nema tu o čemu da se raspravlja. Poslanik X je napao poslanika Y i to je nasilje. Nema više šta tu da se priča - rekla je Kisić Tepavčević.

Jovanović je na to odgovorio da je imao i masku i rukavice, ali da je spustio masku kada je krenula rasprava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 3 godine

Niko u emisiji ne nosi masku ni rukavice eto lepe poruke,ako u Srbiji nema bolji tema nego ovo to je smesno,Cudim se da je doktorica prihvatila da ucestvuje ili i ona hoce u politiku pa da nauci svasta,

Rajko

pre 3 godine

Srbija nema boljih tema. Glavna tema je kriminal i lopovluk. Akteri su uvek poznati. Nabedjene licnosti iz kriminala, estade i politike kao i u ovoj emisiji. Ne znam zasto se doticna gospodja ne pokrije usima nego se kocoperi sa epitetom SRPSKA MAJKA koji vredja sve majke Srbije jer znam koja je, gde je bila i sta je radila pa joj vise pristaje epitet SRPSKA ..... po onome sto je radila po CH. Sve sljam do sljama ne mozemo da zivimo od takvih. Dosta bre vise skinite taj sljam sa scene da mozemo da disemo

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Doktorka Kisić Tepavčević u nekoliko reči RASTURILA... U celom svetu samo Srbija ima takve doktor(k)e!

Žigolo

pre 3 godine

A ti si završila bar tri specijalizacije medicine i imaš preko 200 radova objavljena u svetskim medicinskim forumima pa si kvalifikovana da komentarišeš lekare?

Niksi

pre 3 godine

A dotična doktorka ima??? Nije joj mesto u politiku.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Nije problem u njenoj stručnosti, već u naslovu (kojim nam je saopšteno da Srbija ima doktor/ke koje RASTURAJU ljude.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija