• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2020

22:06

(VIDEO) ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI, DA PADNE KRV?! Martinović ispred Skupštine poručio: AKO OVO PROĐE NEKAŽNJENO, KO GARANTUJE PRAVA BILO KOM GRAĐANINU SRBIJE?

Politika

(VIDEO) ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI, DA PADNE KRV?! Martinović ispred Skupštine poručio: AKO OVO PROĐE NEKAŽNJENO, KO GARANTUJE PRAVA BILO KOM GRAĐANINU SRBIJE?

Podeli vest

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović održao je konferenciju za štampu ispred Narodne skupštine

 

- Ne odustajemo od zahteva da nadležni organi sankcinišu Boška Obradovića i nasilje. Pozivam Sandru Božić da prekine štrajk glađu, ja ću nastaviti - rekao je Martinović.

On je dodao da ispred Skupštine ima mnogo ljudi, naroda koji se spontano okupio da pruži podršku njima, zato što vole predsednika Aleksandra Vučića. Njih je, kako je rekao, tri puta više nego pristalica Dragana Đilasa.

Takođe, Martinović se zapitao kako je Dragan Đilas uspeo da prođe ogradu i priđe Bošku Obradoviću.

- Šta još treba da se desi, da li treba da padne krv, da neko pogine da bi tužilaštvo reagovalo na fašistički napad na Marijana Rističevića?! Ako ovo prođe nekažnjeno, ako napad na poslanika prođe nekažnjeno, ko garantuje prava bilo kom građaninu Srbije?! Ova naša borba nije borba za pojedince već za sve građane Srbije - naglasio je Martinović.

Dok je Martinović govorio, u pozadini su se čuli pokliči: "Aco, Srbine", "Đilase, lopove"...

- Ne tražimo mi da tužilaštvo kazni nekoga ko nije kriv, niti da kazni Dragana Đilasa, već tražimo da Tužilaštvo prestane da bude pod ingerencijom Dragana Đilasa i da sluša sve što on kaže. Da tužioci konačno počnu da rade svoj posao - objasnio je poslanik SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija