• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2020

20:47

(FOTO) OVO JE ŠOK PREPISKA MARINIKE TEPIĆ I NARKO DILERA! Novinar Milakov: Postao sam meta jer već godinu dana RASKRINKAVAM NJENE AFERE!

Politika

(FOTO) OVO JE ŠOK PREPISKA MARINIKE TEPIĆ I NARKO DILERA! Novinar Milakov: Postao sam meta jer već godinu dana RASKRINKAVAM NJENE AFERE!

Podeli vest

Bivši urednik RTV Pančevo Miroslav Mića Milakov gostujući na TV Pink rekao je da je zgrožen saznanjem koje je otkrio osumnjičeni narko diler Novak Filipović da je potpredsednica SSP Marinika Tepić zahtevala od njega da "iseli" tog novinara iz Pančeva.

- Sada prvi put detaljno vidim. Zabrinut sam za svoju bezbednost i bezbednost svih onih koji sa mnom rade. Nije prvi put da se ovakom Marinika Tepić i Đilasovi saradnici ponašaju ovako prema nama u RTV Pančevo – naveo je Milakov.

Kako kaže drago mu je da je pokazala svoje lice.

Milakov navodi da se RTV Pančevo godinu dana bavila aferama Marinike Tepić.

Foto: printscreen

Novinar Miroslav Mića Milakov

Milakov kaže da je se RTV Pančevo Tepićevom bavila godinu dana, te da je Đilasova saradnica dok je bila na funkciji pokrajinskog sekretara za sport finansirala fitnes klub Filipovića. 

- Bilo je mnogo afera, Filipović je samo jedan deo toga. Potvrdio je ono što smo mi pisali. Tepić je govorila da je ona vlast i da se samo ona pita. Davala je preko šest miliona za projekat Banatskih šora, zatim sedam miliona za projekat „Seks za početnike“ od čega je deo išao za izgradnju privatne kuće. Zabrinut sam jer je ona samo deo nasilničke politike. Da li je Filipović jedini koji je dobio od nje takvu poruku  - rekao je Milakov.

Foto: printscreen

- On je naveo da su Marinika Tepić i njeni saradnici ostavili venac ispred RTV Pančevo.

Milakov je naveo da je pisao i o finansiranju Filipovićevog fitnes centra.

- Marinika Tepić je puna mržnje prema svakome ko je iole uspešan. Mržnju je usmerila prema državi i Vučiću koji su uspešni. Na njene tribine ne dođe ni 20 ljudi, a ona gasi svetlo da se to ne vidi – ističe Milakov.

Foto: printscreen

Osumnjičeni Novak Filipović

Podsećamo, mediji su danas preneli da će policija tužilaštvu proslediti svedočenje Novaka Filipovića (40) iz Pančeva, hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane, a koji u iskazu policiji tvrdi da mu je opoziciona političarka Marinika Tepić tražila da obeća da će da "iseli iz Pančeva" pančevačkog novinara Miroslava Miću Milakova, a više o tome pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija