• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2020

09:20

(FOTO/VIDEO) UHAPŠEN ČLAN ODBORA DVERI BOŠKA OBRADOVIĆA! Kod njega pronađena droga i hladno oružje, SVIMA JE POZNAT PO UPADU I LOMLJENJU RTS

Politika

(FOTO/VIDEO) UHAPŠEN ČLAN ODBORA DVERI BOŠKA OBRADOVIĆA! Kod njega pronađena droga i hladno oružje, SVIMA JE POZNAT PO UPADU I LOMLJENJU RTS

Podeli vest

Policija je sinoć u Aranđelovcu uhapsila Uroša Savića (26) i Čedu Praščevića (31) kod kojih su pronađena dva paketića marihuane, nož i drvena palica, saznaje Informer.

Savić, inače član Izvršnog odbora Dveri Boška Obradovića, u javnosti je postao poznat kada je nakon upada u zgradu RTS-a tvrdio da u pritvoru 50 sati nije dobio ni hranu ni vodu, ali su snimci su ubrzo razotkrili da je Savić sve slagao.  

Pretresom iznajmljenog stana u Aranđelovcu, kod Savića i Praščevića pronađene su kesice sa drogom, palica i nož. Oni se sumnjiče za omogućavanje uživanja opojnih droga i nedozvoljeno držanje opojnih droga i privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. 

Dverjanin Savić inače je u žižu javnosti  javnosti dospeo u martu prošle godine kada je polomio staklo na ulazu u RTS prilikom upada pristalica Saveza za Srbiju u zgradu javnog servisa.

Foto: Informer

Proveo je 48 sati u pritvoru, a po izlasku je u emotivnoj ispovesti za Danas ispričao da ga je policija maltretirala i da čak 50 sati nije ništa ni jeo ni pio.

Na snimku sa kamera koji je emitovan na konferenciji ispostavilo se da je Savić sve slagao i da je u policiji itekako jeo i sendviče i pio vodu, a da su mu policijske službenice čak nudile i sok i kafu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AMatić

pre 3 godine

A kako bi se Boško financirao dok štrajkuje "glađu".

Djekson

pre 3 godine

Neki iz Opozicije ne umeju da Razmišljaju bez Opijata Zato i razmišljaju tako kako razmišljaju Loši Potezi

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija