• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

15.05.2020

20:43

KURTI UDARIO NA TAČIJA, LAŽNA DRŽAVA PUCA PO ŠAVOVIMA! Od "zmije" traži da podnese ostavku, da vidi koliko glasova će dobiti! KLJUČA U PRIŠTINI!

Politika

KURTI UDARIO NA TAČIJA, LAŽNA DRŽAVA PUCA PO ŠAVOVIMA! Od "zmije" traži da podnese ostavku, da vidi koliko glasova će dobiti! KLJUČA U PRIŠTINI!

Podeli vest

Odlazeći kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači mora da poštuje ustav i pozvao ga da podnese ostavku i okuša se u kampanji.

Neka se uključi u kampanju i neka se uveri koliko glasova će dobiti, istakao je Kurti, prenela je prištinska "Koha ditore".

Prema njegovim rečima, Tači želi da bude više od predsednika i za to mu treba neko ko je manje od premijera.

- To ne može pronaći u meni, jer je to rezultat od 6. novembra 2019. U tom smislu, imamo frustriranog predsednika koji se priprema za predizbornu kampanju - poručio je Kurti i dodao da bi prema njegovom mišljenju najbolje, najpravednije i najiskrenije bilo da Tači podnese ostavku i da se uključi u kampanju.

Kurti veruje da ustavni sud neće protivrečiti sam sebi, niti će dopustiti da Tačijevi ukazi budu prihvaćeni kao autorsko pisanje ustava.

- Ako postoje praznine u ustavu, Tači ih ne može popuniti ukazima. S greškom koju je napravio njegova frustracija stalno raste - rekao je Kurti, preneo je "Kosovo onlajn".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZAŠTO SADA?! AMERI OPET PLASIRALI VEST DA SU BEOGRAD I PRIŠTINA NA PRAGU DILA, tvrde i da sporazum koči Nemačka! Vučić to nebrojeno puta demantovao, ali avaj...
Politika

ZAŠTO SADA?! AMERI OPET PLASIRALI VEST DA SU BEOGRAD I PRIŠTINA NA PRAGU DILA, tvrde i da sporazum koči Nemačka! Vučić to nebrojeno puta demantovao, ali avaj...

Američki balkanolog i bivši visoki zvaničnik Stejt departmenta Džejms Huper tvrdi da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Hašim Tači već postigli dogovor o KiM, "koji uključuje teritorijalnu komponentu" i da je na specijalnom izaslaniku Bele kuće Ričardu Grenelu da ubedi EU da prihvati taj navodni sporazum. Hupera ne interesuje to što je Vučić u više navrata demantovao da postoji "tajni dil" Beograda i Prištine

02.05.2020

18:23

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija