• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2020

13:08

VUČIĆ NA PRVOM ONLAJN SKUPU! Ovo nije izbor između političkih stranaka, već između budućnosti i loše prošlosti Srbije! (VIDEO)

Politika

VUČIĆ NA PRVOM ONLAJN SKUPU! Ovo nije izbor između političkih stranaka, već između budućnosti i loše prošlosti Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Prenos na Instagramu, Fejbuku i Jutjubu!

Prvi onlajn skup kampanje "Za našu decu" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji će se prenositi na Instagramu, Fejsbuku i Jutjubu počeo je danas u 14 časova.

"Dragi prijatelji da vam iskreno kažem, ja ovo nikada nisam radio i nisam ni mislio da je moguće da se na ovakav način obratim", rekao je Vučić i zahvalio se svima koji su pristali da danas budu zajedno i na ovakav način.

"Uliva mi ogromnu snagu što vidim da vas ima toliko i hvala vam još jednom za svu vašu snagu energiju i entuzijazam i što verujete u našu Srbiju", rekao je Vučić i rekao da danas počinje kampanju za izbore 21. juna i to izbore u kojima se odlučuje o budućnosti naše dece.

 

 

Kako kaže, to su izbori u kojima odlučujemo da li ćemo da idemo još sigurnijim koracima u budućnost ili u prošlost u kojoj su nam zatvarali fabrike a penzioneri nisu nikada znali da li će penzije biti na vreme.

"Ono što je za nas važno jeste da kažemo da to nije izbor nekoga ko će da sedne u fotelju, već za plan i viziju, za Srbiju u budućnosti i mesta za našu decu, kako bi imala budućnost i radila vredno i živela od svog rada", rekao je Vučić.

Kako kaže, ljudi cene nečiji rad, ali dodaje da je to prvi uslov da bi izabrali budućnost ističući da je potrebno reći šta će dalje da se radi.

"Ulagaćemo još više. Naši roditelji će imati najopremnjenije bolnice. Nećemo nikada da razmišljamo da li ćemo da imamo dovoljno respiratora. Želimo da brinemo o zdravlju naše dece i našihg roditelja. Ulagaćemo mnogo da bi imali osigurano zdravlje i za najmlađe i za starije i to je tek početak", rekao je Vučić.

On je istakao da, da bi smo to imali, moramo da imamo novac, kao i da kada se o tome govori samo jedna bolnica košta oko 25 miliona evra, a KC i preko 100 miliona evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on May 16, 2020 at 3:59am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija